Hot Stone Massage

Hotstone massage is de laatste jaren een favoriete vorm van een ontspanningsmassage met positieve bijwerkingen. Hotstone massage is precies wat de naam zegt: masseren met warme stenen,
een eeuwenoud ritueel als basis voor ontspannen en onthaasten in deze moderne tijd. De Hotstone massage wordt gegeven met afgeronde basaltstenen. Dit zijn vulkanische stenen die door invloed van water en zand door de jaren/eeuwen heen glad gepolijst zijn.

De stenen zijn gemaakt van basalt die zeer rijk aan ijzer en magnesium. Hierdoor kunnen ze warmte zeer goed opslaan, vasthouden en geleidelijk weer afgeven.De stenen zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van vorm, gewicht, warmtegeleiding en energieniveau. De stenen zijn licht, zacht en heerlijk warm. De stenen zijn afkomstig uit Mexico en zijn gevormd vanuit de hete lava van vulkanen.

Ze hebben vervolgens eeuwenlang in rivierbeddingen of in de zee gelegen en danken daaraan hun mooie gladde, ronde vormen. De indianen zeggen dan ook dat ze zijn gevormd door de vier elementen: aarde, wind, water en vuur.

Voor een Hotstone massage worden de stenen opgewarmd in een zogenaamde “heater” tot 40-50 graden celcius. Het lichaam wordt ingesmeerd met een speciale en huidverzorgende van een van de producten van Babor zodat de stenen goed glijden tijdens het masseren. Door de combinatie van warmte en beweging kom je dieper in de spieren. Een Hotstone Massage draagt bij aan het positief zelfherstel van het lichaam doordat het zorgt voor:

 • een betere doorbloeding
 • stimulering van de organen
 • ontspanning van stijve spieren
 • vermindering van stress
 • meer balans in het lichaam

Maar bovenal is een Hotstone Massage een ontspanningsmassage en een weldaad om van te genieten tijdens uw bezoek aan onze schoonheidssalon.

Klassieke lichaamsmassage

In tijden van de alledaagse drukte, stress en spanningen gaat er niets boven een heerlijke, ontspannende lichaamsmassage. Iedereen is wel eens gemasseerd maar wat doet een klassieke ontspanningsmassage met u?

 • Het helpt u even om aan de dagelijkse drukte te ontsnappen
 • Het werkt ontspannend
 • Het geeft het lichaam nieuwe energie
 • Geeft gewoon een prettig gevoel van welbehagen
 • Verbeterd de stofwisseling van spieren
 • Snellere verwijdering van afvalstoffen doordat de circulatie wordt bevorderd
 • Kan bijdragen aan een goede gezondheid

De klassieke lichaamsmassage bestaat uit effleurages (strijkingen), knedingen, schuddingen en drukpunten. Na de massage voelt u zich weer heerlijk ontspannen! Deze massage is er puur op gericht om u tot ontspanning te brengen en zeg nu zelf, u mag toch best een keer worden verwend?

Een lichaamsbehandeling in combinatie met een gezichtsbehandeling zijn ook leuk om als beauty cadeau te geven aan uw partner! Kadobonnen zijn verkrijgbaar in onze schoonheidssalon waar wij u graag een keer willen verwelkomen!

Tijdens de massage wordt je huid verrijkt met het puurste uit de natuur. Er wordt extra aandacht besteed aan de punten waar u het meeste last van heeft.

Bij de hotstone massage word er naast de warme stenen ook met de handen gemasseerd. Dit is zodat u de warmte van de stenen kunt ervaren en terwijl er ook aan de spieren gewerkt wordt.