Creëer de Perfecte Look voor Elk Moment bij Skins Only

Bij Skins Only passen onze Lycogel-producten perfect bij elke gelegenheid; of je nu gaat voor een subtiele dekking tijdens een ontspannen dag aan zee of een maximale dekking na een cosmetische ingreep. Skins Only biedt jou de mogelijkheid om het ideale Lycogel-moment te creëren en te genieten van de perfecte uitstraling.

Wij zijn ervan overtuigd dat schoonheid en gezondheid hand in hand gaan. Onze cosmetica biedt niet alleen langdurige dekking maar investeert ook in de gezondheid van jouw huid. Deze voordelen gelden voor alle huidtypes, en daarom zijn al onze Lycogel-producten ontwikkeld met diverse huidtypes in gedachten.

Alle Lycogel-producten bij Skins Only bevatten de unieke Lycogel-technologie, bestaande uit de Designer Gel Base, die fungeert als een zuurstofdoorlatende matrix, en het krachtige LYCO-Complex, een combinatie van drie actieve plantaardige ingrediënten die jouw huid voorzien van zuurstof, hydratatie en voeding. Daarnaast bieden al onze producten UVA- en UVB-bescherming met SPF 30.

Wat de Lycogel-producten bij Skins Only onderscheidt, is hoe ze zich gedragen op de huid, wat we de “Lycogel Looks” noemen. Of je nu een elegante, matte dekking wilt die je in lagen kunt aanbrengen met Breathable Camouflage, of een lichte dekking en een frisse, stralende huid met Breathable Tint, elk product is geschikt voor alle huidtypen en gelegenheden.

Lycogel Breathable Tint

Deze stralende, lichte dekking geeft jouw huid bij Skins Only een gezonde, levendige glans. Breathable Tint is uitstekend geschikt als lichte foundation en geeft je een stralende look gedurende de dag. Verkrijgbaar in verschillende tinten.

Gebruiksaanwijzing: Breng een kleine hoeveelheid aan op de vingertoppen en verspreid gelijkmatig over de huid. Herhaal indien nodig.

Productformaat: 30ml

Lycogel Breathable Camouflage

Deze elegante, matte dekking overtreft elk huidprobleem bij Skins Only. Breathable Camouflage is in lagen aan te brengen en verkrijgbaar in 8 verschillende tinten die onderling gecombineerd kunnen worden voor jouw perfecte teint. Geniet langdurig van een volmaakte look die de hele dag meegaat, zelfs na een verfrissende duik dankzij de waterbestendige dekking. Verkrijgbaar in verschillende tinten: Pearl, Crème, Beige, Sand, Almond, Honey, Amber, Caramel.

Gebruiksaanwijzing: Breng met een pompje aan op schone vingertoppen en verspreid het product gelijkmatig over de huid. Wanneer de eerste laag droog is, kun je indien nodig een extra laag aanbrengen. Extra lagen dienen met een kloppende beweging op de huid aangebracht te worden. Laat het product 1 à 2 minuten intrekken.

Productformaat: 15 ml

De 10 redenen waarom wij de producten van Lycogel® aanbevelen:

  1. Camoufleert roodheid en bevordert een snel herstel van de huid na een cosmetische behandeling
  2. Het laat uw huid ademen
  3. Het geeft uw huid meer weerstand en verstevigt de tere huid rond de ogen
  4. Geschikt voor zelfs de meest gevoelige huidtypen
  5. Omdat het werkelijk doet wat het beloofd
  6. Geeft een natuurlijke dekking die de hele dag standhoudt
  7. U voelt het uw huid verbeteren terwijl u er fantastisch uitziet
  8. Resistent tegen water en wrijven
  9. Beschermt tegen zonlicht met parabenenvrije SPF 30 (hoog)
  10. LYCO-Complex™ bevat baanbrekende ingrediënten zoals peptiden en anti-oxidanten