Bij schoonheidssalon Skins Only kijken we naar het totaalplaatje. Huidverjonging is mogelijk door verschillende aspecten van huidverzorging aan te pakken.

Verschillende vormen van huidveroudering

In de loop der jaren neemt de conditie van uw huid af. Vaak hebben verschillende factoren hier mee te maken stress, zon, verkeerde voeding, medicijngebruik of verkeerde cosmetica. Het collageen neemt af, het bindweefsel word slapper en het huideigen hyaluronzuur neemt ook af. Huidveroudering is dus niet alleen rimpels en huidverslapping maar kan ook betekenen een droge huid, gevoelige huid en zelfs acné door hormoonschommelingen.

Uw huid in top conditie

Door de conditie van de huid flink te verbeteren op alle vlakken zult u huidverjonging ervaren. We kijken naar het vochtgehalte van de huid, de eventuele zonbeschadiging, de afname van het bindweefsel en collageen en elastine, kortom de algehele huidconditie. Nadat de huidspecialist dit met u doorgenomen heeft zal ze een passende kuur voor u samenstellen. Zo kunt u heel gericht aan huidverjonging werken.

Bij schoonheidssalon Skins Only in Hellevoetsluis en regio Rockanje en Oostvoorne, werken we met diverse huidverbeterende behandelingen. Deze kunnen we allemaal inzetten voor uw huidverjonging.

Hier een paar voorbeelden:

  • Fruitzuur Peelings- Verwijdert dode huidcellen, stimuleert celvernieuwing, kan pigmentvlekken verminderen of verwijderen, helpt littekens te verminderen en acné weer onder controle te krijgen. Werkt anti-aging.
  • Bindweefselmassage- versneld de stofwisseling van de huid, stimuleert de aanmaak van collageen en verbeterd elastine , verbeterd de totale huidconditie
  • DermaPen- verhelpt rimpels (erg mooi op de bovenlip), verbeterd de huidconditie, maakt de huid steviger en gladder, verhelpt littekens
  • Duolift- werkt met radiofrequentie en ultrasound, maakt de huid strakker, werkt liftend, hydraterend, verbeterd de huidconditie

Omdat geen een huid hetzelfde is en iedereen een andere wens heeft maken we de huidverjongingskuur passend naar uw huidbeeld. Bij schoonheidssalon Skins Only worden behandelingen met elkaar gecombineerd waardoor er bevredigende resultaten te behalen zijn.

Huidverjongingskuur voor thuis

Om de huidverjongingsbehandeling van de huisspecialist thuis voort te zetten, krijgt u ook een behandelplan mee voor thuis. Zo kunt u zelf verder gaan om uw huid te verjongen.

Bent u ook toe aan huidverjonging? Maak dan snel een afspraak met de huidspecialist van schoonheidssalon Skins Only. U kunt nu gebruik maken van een kennismakingsaanbieding voor huidverjonging.

  • Intake
  • Kennismakingsbehandeling
  • Thuisadvies

Voor en na foto’s