Team Skins Only, even voorstellen.

Ons team bestaat uit Marleen, Cindy en Katherina.

Marleen van Amen-de Niet

Ik ben Marleen van Amen-de Niet en werk met passie en plezier in mijn schoonheidssalon in Hellevoetsluis.

Ik heb altijd gedroomd over mijn eigen schoonheidssalon. Met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van huidverzorging, huidverbetering en gezondheid bent u in goede handen bij ons in het huidinstituut in Hellevoetsluis.

Het is dan ook mijn passie om mensen aan een gezonde huid te helpen om er zo goed mogelijk uit te zien en hierdoor lever ik ook een bijdrage aan uw uitstraling en welzijn!

Deze passie deel ik samen met mijn collega’s Cindy en Katherina.

Cindy Steenhouwer

Cindy is een oud-collega van Marleen uit een andere salon. Zij werkt sinds eind 2016 bij Skins Only. Ze houdt van huidverbeterende behandelingen zoals de Dermapen, dermapeelings en bindweefselmassage. Ze houd van aanpakken en streeft naar de beste resultaten.

Cindy woont samen met haar vriend en dochter in Barendrecht.

Katherina Fischer

Katherina is van oorsprong uit Costa-Rica. Ze is erg leergierig en is heel zorgzaam. Of je nu komt voor een ontspanningsmassage of juist voor een bindweefselmassage, Katherina behandelt je graag. Ze zorgt dat ze altijd op de hoogte is van alle ontwikkelingen in ons vak.

Ze woont samen met haar man en twee dochters in Hellevoetsluis.

Huidverbetering in Hellevoetsluis

Om deze doelstellingen te bewerkstelligen hebben wij als uw schoonheidsspecialiste dan ook gekozen voor kwaliteit en maken wij gebruik van de meest moderne huidverbeterende apparatuur voor de verschillende soorten van huidverzorging. Vanwege onze jarenlange ervaring op het gebied van huidverbetering zijn wij er dan ook van overtuigd dat huidverbetering binnen de mogelijkheden ligt door gebruik te maken van peelings, microdermabrasie, bindweefselmassage, een gezondere leefstijl en voeding, de dermapen, tripolaire radiofrequentie en ultrasone geluidsgolven door de duolift.

Gecertificeerde huidspecialisten en schoonheidsspecialisten

Voor alle behandelingen die wij in onze salon uitvoeren zijn wij gecertificeerd. Dus voor de verschillende apparatuur, gezichtsbehandelingen en huidverbeterende behandelingen. Tijdens de huidverjonging, huidverbetering en gezichtsbehandeling krijgt u tevens een vrijblijvend advies mee van ons als schoonheidsspecialiste/ huidspecialist voor uw dagelijkse huidverzorging thuis, met de huidverzorgingsproducten welke speciaal geschikt zijn voor uw huidtype.

Wij zijn ook aangesloten bij de vakorganisatie voor schoonheidsspecialisten het ANBOS. Dit geeft garantie dat er in de schoonheidssalon professioneel, vakkundig en hygiënisch wordt gewerkt.

Up-to-date schoonheidsspecialiste

Het specialistische beroep van schoonheidsspecialiste vernieuwd zich constant, daarom volgen wij regelmatig trainingen, cursussen, bijscholingen en lezingen. Wij streven ernaar om constant op de hoogte te zijn van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van huidverjonging, huidverzorging, gezondheid en huidverbetering.

Schoonheidsbehandelingen op maat

In onze salon voor huidverbetering en anti-aging zijn geen standaard behandelingen. Geen huid is hetzelfde en daarom werken wij met een persoonlijke aanpak. Ons doel is huidverbetering te realiseren en huidproblemen te minimaliseren. Wij werken graag aan optimale huidverbetering en bekijken dan ook het totaalplaatje van de mens. Of u nou komt voor anti-aging, ontspanning of voor een huidprobleem, wij willen u het beste geven wat wij u kunnen bieden in ons vakgebied.

Wij zijn een officiële vertegenwoordiger van Babor en Lycogel.