Om al onze klanten de nodige aandacht te geven die zij verdienen en om een optimale service te verlenen zijn al onze schoonheidsbehandelingen, gezichtsbehandelingen en overige behandelingen uitsluitend op afspraak. Wij denken met onze openingstijden rekening te hebben gehouden met uw mogelijke drukke dagindeling. Mochten de ruime openingstijden van onze schoonheidssalon onverhoopt niet inpasbaar zijn in uw schema zijn alternatieve tijden, met een mogelijke toeslag, bespreekbaar.

Om uw rust en totale ontspanning tijdens de schoonheidsbehandelingen, gezichtsbehandelingen en overige behandelingen te garanderen wordt er door ons geen telefoon aangenomen! Indien de telefoon niet wordt beantwoord verzoeken wij u vriendelijk een bericht met uw gegevens achter te laten. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.

Wilt u uw afspraak annuleren bij de schoonheidsspecialiste? Doe dit dan zo spoedig mogelijk zodat een andere klant eventueel op het door u gereserveerde tijdstip behandeld kan worden. U kunt uw annulering via de e-mail of telefonisch doorgeven aan de schoonheidssalon.

Om de behandelingskosten in onze schoonheidssalon bij annulering te voorkomen dient u minimaal 48 uur van te voren de afspraak te annuleren anders zijn wij genoodzaakt om minimaal 50% van de behandelingskosten bij u in rekening te brengen. Wij vragen uw begrip en medewerking bij deze regel die wij hebben opgenomen in onze voorwaarden welke u aanvaard bij het maken van de afspraak in schoonheidssalon Skins Only in Hellevoetsluis.

Op onze dienstverlening en op al onze behandelingen zijn de voorwaarden van Skins Only van toepassing. Via deze link kunt u deze bekijken.

Maak een afspraak