Bij Schoonheidssalon Skins Only in Hellevoetsluis kunt u ook terecht voor een gezichtsbehandeling met microdermabrasie. Met behulp van microdermabrasie versneld de celvernieuwing en wordt er meer collageen aangemaakt. Deze gezichtsbehandeling stimuleert de doorbloeding en zorgt voor een gladde huid.

Wat is Microdermabrasie?

De gezichtsbehandeling microdermabrasie, voor de algehele huidverzorging, is een schoonheidsbehandeling waarbij op een milde wijze de bovenste huidlaag wordt verwijderd zonder de huid te beschadigen.

Microdermabrasie is een mechanische peeling op basis van kristallen waarbij de huidproblemen te lijf worden gegaan. Na de schoonheidsbehandeling met microdermabrasie wordt onmiddellijk de opname van actieve ingrediënten voor de huidverbetering gestimuleerd. Door deze behandeling wordt de huid weer stralend en zacht.

Waar wordt deze behandeling voor ingezet?

Deze behandeling wordt o.a. ingezet voor

Microdermabrasie als huidverbeterende behandeling

Microdermabrasie is een huidtherapie voor de huidverzorging en tegen de behandeling van huidproblemen en wordt o.a. toegepast voor algehele huidverbetering, behandeling van huidproblemen zoals een vette, verstopte en onreine huid, huidproblemen zoals verwijderen van onzuiverheden op de huid, huidverbetering door behandeling van grove poriën, het behandelen van huidproblemen zoals acne littekens, huidverzorging van zonbeschadigde huid, verwijderen van ouderdomsvlekken en pigmentvlekken, huidverbetering door activeren bloedcirculatie, huid wordt gladder en egaler.

Microdermabrasie kuur?

Na een microdermabrasie behandeling of kuur ziet u direct een huidverbetering: de huid ziet er frisser, stralender en vitaler uit en er is een sterke vermindering van oneffenheden, vlekken en rimpeltjes. Dit kan éénmalig of als kuur worden uitgevoerd.

In overleg met u en afhankelijk van uw huidproblemen, zal de huidspecialist met u bespreken of het een schoonheidsbehandeling wordt of een kuur met de huidtherapie van microdermabrasie om tot het gewenste huidverbeteringsresultaat te komen.