Bij Skins Only Hellevoetsluis kunt u terecht voor permanente make up wenkbrauwen.. Dit is een specialistische behandeling om altijd mooie wenkbrauwen te hebben. Ook voor permanente make up Rockanje, permanente make up Ouddorp en permanente make up Oostvoorne.

Bent u het ook zo zat om steeds uw wenkbrauwen te tekenen?

Geen gedoe meer met potloden en poeder. Geen weggevaagde wenkbrauwen meer door het zweten of van het vegen in uw gezicht.

Stelt u zich eens voor, u staat ’s morgens op en uw wenkbrauwen zitten al perfect. Met Permanente Make Up Wenkbrauwen zal het lijken of de wenkbrauwen dagelijks door een visagist is aangebracht.

Permanent make up wenkbrauwen is perfect voor mensen;

 • Met dunne wenkbrauwen
 • Onregelmatige wenkbrauwen
 • Voor wie geen of bijna geen wenkbrauwen meer heeft
 • Voor wie dagelijks de wenkbrauwen met een potlood of poeder moet tekenen
 • Voor wie overdag steeds de wenkbrauwen moet bijwerken
 • Voor wie geen wenkbrauwen meer heeft door chemo of Alopecia
 • Voor wie de wenkbrauwen niet helemaal doorlopen

Er zijn verschillende technieken van permanente make up voor uw wenkbrauwen welke wij onderstaand kort zullen behandelen.

 • Wenkbrauwen combi shaded hairstrokes 3D
  Dit is de meest gebruikelijke techniek. Deze behandeling is een combinatie van de hairstoke techniek en de geschaduwde wenkbrauwen. Er worden hairstrokes gezet met een schaduw ertussen voor een mooie opgevulde wenkbrauw. Deze techniek is erg mooi als je nog maar weinig haartjes hebt of een strakke wenkbrauw wilt, maar die ervwel natuurlijk uitziet.
 • Permanente make up wenkbrauwen hairstrokes
  Voor de natuurlijk uitziende wenkbrauwen . Heeft u van natura wel wenkbrauwen, maar moet de vorm van de wenkbrauwen wat gecorrigeerd worden of zijn ze te dun , dan is de hairstroke techniek een goede keuze voor u. Heeft u zelf geen of nauwelijks haartjes meer in de wenkbrauwen dan is de hairstroke techniek ideaal om ze er natuurlijk uit te laten zien met permanente make up. U zult, zelfs van dichtbij, moeilijk het verschil kunnen waarnemen.
 • Permanente make up wenkbrauwen shaded (geschaduwd)
  Geschaduwde wenkbrauwen zijn bijvoorbeeld geschikt als uw eigen wenkbrauwen erg licht van kleur (bijvoorbeeld blond) zijn. Door met permanente make up een schaduw achter uw eigen wenkbrauwen aan te brengen worden deze veel sprekender.

Wij kunnen ons voorstellen dat u niet zo maar de beslissing neemt om Permanente Make Up voor uw wenkbrauwen te laten aanbrengen. Wij bieden u hiervoor een gratis consult aan. Tijdens dit consult bespreken we met u de verschillende mogelijkheden voor de permanente make up en laten wij u zien welk resultaat u kunt verwachten. U kunt ook eens kijken bij een greep uit de resultaten die we al hebben bereikt met permanente make up van de wenkbrauwen bij schoonheidssalon Skins Only in Hellevoetsluis en regio Rockanje, Oostvoorne en Ouddorp.

Schoonheidssalon Skins Only is goedgekeurd door de GGD. Kijk ook op www.veiligpmu.nl hier kunt u terug vinden dat Skins Only GGD-geregistreerd is en voldoet aan de eisen van het Ministerie voor Volksgezondheid.