Om dat de huidspecialist bij schoonheidssalon Skins Only in Hellevoetsluis op huidverbetering werkt, mag ook de DermaPen niet ontbreken. Skins Only is de specialist in huidverbetering voor Hellevoetsluis, Rockanje, Oostvoorne, Ouddorp en omgeving.

Hoe werkt de DermaPen?

De DermaPen is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van MicroNeedling. Dit is een medische naaldtechniek, een methode waarbij met behulp van de DermaPen, microscopisch kleine gaatjes in de huid gemaakt worden. Hierdoor komen de huideigen groeifactoren vrij die de aanmaak en herstructurering van collageen en elastine stimuleren. Dit zorgt ervoor dat de huid zich onmiddellijk op een natuurlijke manier gaat herstellen. De dermapen verhoogt de effectiviteit van de behandeling en verbeterd de opname van producten. Deze behandeling word ook wel Collageen Inductie Therapie genoemd (CIT)

Een behandeling met de DermaPen is zeer effectief en kan in combinatie met andere behandelingen worden ingezet en als kuur. Het is bij uitstek een huidverbeterende behandeling.

Schoonheidssalon Skins Only in Hellevoetsluis biedt u de mogelijkheid om intensief op de huid te werken met de Dermapen. Deze behandeling met de dermapen vult de ruimte tussen de gewone schoonheidssalon en de stap naar arts of kliniek.

DermaPen huidverbeterende behandelmogelijkheden:

 • Huidverstrakking en –verjonging
 • Verhoogt de opname van vocht en voedingsstoffen
 • Stimuleert de aanmaak van Collageen
 • De huid wordt steviger en gladder
 • Acne littekens en wondgenezing
 • Vult het littekenweefsel op
 • Breekt bestaand littekenweefsel af en versneld het genezingsproces van de wond.
 • Hyperpigmentatie
 • Verbetert de striae
 • Verbetert pigmentproblemen
 • Overmatig pigment breekt af
 • De huid gaat er stralender uitzien

Voorbereiding op de Dermapen

Als voorbereiding op de behandeling met de dermapen zal de huidspecialist van Skins Only Hellevoetsluis een aantal producten adviseren. Om een maximaal resultaat is het erg belangrijk dat de huid goed wordt voorbereid en onderhouden tijdens de behandelingen. In sommige gevallen zal er eerst een voorbereidende gezichtsbehandeling gedaan worden om de conditie van de huid te verbeteren.

Hoe ervaart u de behandeling met de Dermapen?

De behandeling voelt aan als kleine prikjes in de huid, welke minder pijnlijk zijn dan een rolbehandeling, en goed te verdragen is zonder verdoving. Wordt de behandeling op gevoelige plekken uitgevoerd, dan kan er indien gewenst gebruik worden gemaakt van Emla- Crème. Deze crème wordt een uur voor de behandeling aangebracht en geeft een verdovende werking. (crème enkel te verkrijgen op recept bij de huisarts)

Doordat de Dermapen een behandeling is op medische diepte kan de huid na de behandeling roze/rood kleuren en de huid kan warm aanvoelen. De huidspecialist kan een speciaal camouflerend product aanbrengen zodat dit niet tot nauwelijks nog zichtbaar is. (lycogel)

Wanneer zie je resultaat?

Het eerste resultaat van de Dermapen zal na 2 tot 4 weken zichtbaar zijn. Nieuw collageen en elastine heeft een aantal maanden nodig om te vormen. Het aantal behandelingen met de Dermapen is dan ook afhankelijk van verschillende factoren. Hoe is de conditie van de huid, wat is het behandeldoel en wat is de behandelindicatie. Maar over het algemeen zien de meeste mensen echt zichtbaar resultaat met 4 tot 6 behandelingen verdeeld over een periode van 12 weken.

Goede nazorg

Voor alle behandelingen is de nazorg zeer belangrijk, maar de huidspecialist van schoonheidssalon Skins Only in Hellevoetsluis zal u goed begeleiden hoe u het beste uw huid kunt verzorgen. De DermaPen en ook de DermaPeelings van DermaQuest werken vele malen dieper in de huid, waardoor de huid echt goed beschermd moet worden. De huid is in de periode tijdens en na de behandelingen kwetsbaarder voordat deze sterker wordt. Goede huidverzorging, bescherming en goede voeding van binnenuit zijn erg belangrijk voor een optimaal resultaat.

Littekenbehandeling prijs is afhankelijk van grootte.

Wij hebben regelmatig aanbiedingen voor een kuur met de dermapen.

Wilt u ook een gladde, stralende en jeugdige huid? Maak dan snel een afspraak.