Huidanalyse met de RS Skinslight

 

Stel je voor dat je de sleutel in handen hebt om jouw huidconditie tot in de kleinste details te begrijpen. Bij Huidinstituut Skins Only geloven we in het principe “Meten is Weten”, en daarom werken wij met de RS Lightskin huidanalyse apparaat!

 

Met de RS Lightskin brengen we huidanalyse naar een geheel nieuw niveau. Deze geavanceerde technologie stelt ons in staat om niet alleen de zichtbare problemen aan te pakken, maar ook potentiële huidaandoeningen te detecteren voordat ze zelfs maar op het oppervlak verschijnen.

Hoe werkt het?

Onze RS Lightskin maakt gebruik van een krachtige 15-megapixelcamera die foto’s van jouw huid neemt onder verschillende belichtingsomstandigheden, waaronder RGB, UV en gepolariseerd licht. Binnen slechts 20 seconden worden deze beelden geanalyseerd door intelligente software, en de resultaten worden gepresenteerd in duidelijke grafieken en haarscherpe foto’s.

Wat kun je verwachten?

Een gedetailleerde huidanalyse die je een dieper inzicht geeft in je eigen huidconditie. Van fijne lijntjes tot hyperpigmentatie, de RS Lightskin onthult het allemaal. Met deze informatie kunnen we een op maat gemaakt behandelplan en de perfecte producten voor jouw huid selecteren, direct afgestemd op jouw behoeften.

Uit de foto’s kunnen zeker 10 verschillende mogelijke huidproblemen worden geanalyseerd.  Zo is het mogelijk om een meting en beoordeling te maken van:

  • Fijne en grove poriën
  • Algemene vlekken en plekjes
  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Huidtextuur verbetering
  • UV Porfyrine meting
  • UV Pigmentatie meting
  • UV Vochtmeting
  • Gevoelige gebieden in het gelaat
  • Hyperpigmentatie meting
  • Zonneschade meting

 

Wat maakt de RS Lightskin zo bijzonder?

Het biedt niet alleen jou als klant een unieke ervaring en de kans om je huid van binnenuit te begrijpen, maar het stelt ons ook als professionals in staat om nauwkeuriger en effectiever te werken. Door de resultaten op te slaan in jouw persoonlijke klantendatabase, kunnen we de voortgang van jouw huid over verschillende behandelingen heen gemakkelijk volgen en evalueren.

Bij Huidinstituut Skins Only zijn we toegewijd aan het leveren van de beste zorg voor jouw huid, en met de RS Lightskin zijn we nu beter uitgerust dan ooit tevoren om jouw schoonheidsdoelen te bereiken.

Maak vandaag nog een afspraak en ontdek de transformatieve kracht van de RS Lightskin. Want bij Huidinstituut Skins Only geloven we dat kennis de sleutel is tot stralende schoonheid.