Bent u op zoek naar een schoonheidsspecialiste die meer doet dan de standaard behandeling? Dan heeft u de juiste schoonheidssalon gevonden! Skins Only heeft een zeer groot aanbod aan behandelingen, werkt met de nieuwste apparatuur en werkt met speciale huidverbeterende producten voor thuis. Een professionele huidcoach tot uw beschikking.Of u nou uit Hellevoetsluis komt of uit de regio zoals Rockanje, Oostvoorne en omgeving.

Alle voordelen voor u op een rij:

  • Een gratis, vrijblijvend en eerlijk intakegesprek, ook wanneer u meer informatie wilt
  • Persoonlijke aandacht
  • Persoonlijke huidcoach
  • Alle gezichtsbehandelingen, huidverbeteringsbehandelingen op uw huid afgestemd
  • Apparatuur die veilig is en effectief om uw huid te verbeteren
  • Uw schoonheidsspecialiste/huidspecialiste volgt zeer regelmatig trainingen en is altijd bezig met vernieuwen om u het beste te kunnen bieden.
  • Altijd persoonlijk huidadvies voor thuis, denk aan passende huidverbeterende producten en voedingssupplementen
  • Mogelijkheid tot VIP membership, en profiteer van hoge kortingen!
  • Mogelijkheid tot begeleiding naar een gezondere leefstijl

Schoonheidsspecialiste Marleen de Niet heet u van harte welkom op haar website met informatie over haar professionele en moderne schoonheidssalon Skins Only op de Rijksstraatweg te Hellevoetsluis. De schoonheidssalon die net even verder gaat.

De schoonheidsalon waar het om u draait

Bij schoonheidssalon Skins Only is niets standaard, alles is maatwerk, innoverend en bewezen effectief. Alle schoonheidsbehandelingen zijn uniek en afgestemd op de behoefte van uw huid en huidverzorging. Bij schoonheidspecialistes Marleen, Cindy, Katherina of Louise van schoonheidssalon Skins Only te Hellevoetsluis, staan kwaliteit, klantvriendelijkheid en uw wensen voorop.

Marleen heeft in haar schoonheidssalon een beleid waarin u centraal staat! Uw eerste schoonheidsbehandeling begint altijd met een intake gesprek. Tijdens deze intake bespreekt de huidspecialist uw huidconditie, uw verwachtingen, uw wensen en de mogelijkheden. In de eventuele daarop volgende schoonheidsbehandelingen worden uw ervaringen geëvalueerd.

Of het nu gaat om huidverjonging, huidverbetering, huidverzorging of een gezondere leefstijl de behandelingen bij schoonheidssalon Skins Only vult de ruimte tussen de gewone schoonheidssalon en de stap naar arts of kliniek.

Huidspecialist

Marleen is uw specialiste in huidverbetering en gezondheidscoach. Door middel van producten, behandelingen en de nieuwste apparatuur gunt u uw huid op natuurlijke wijze huidverbetering en zelfs huidverjonging. U gaat samen met haar de strijd aan voor een mooie huid.