Huidverbetering door Radiofrequentie behandelingen

De Tripolaire radiofrequentie behandeling van schoonheidssalon Skins Only zorgt voor ongekende resultaten! De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar. Efficiëntie is zichtbaar op alle huidtypes met weinig beperkingen.

Radiofrequentie als huidtherapie

Deze huidtherapie werd tot voor kort uitsluitend toegepast in medische centra in Frankrijk. En recent ook in weinig klinieken in Nederland.

Deze schoonheidsbehandeling zorgt voor een strakkere huid, dus een natuurlijke facelift en is bij een eenmalige behandeling uitermate geschikt ter voorbereiding om er stralend uit te zien bij een leuke gelegenheid! Ook kunnen we deze huidverbeterende behandeling in zetten als huidverjongskuur.

De huidtherapie tripolaire radiofrequentie is bedoeld voor huidverbetering en geeft bij een kuur fantastische resultaten. Tripolaire radiofrequent behandelingen worden toegepast voor;

  • Huidverjonging door een strakke(re) huid
  • Verminderen van rimpels door een strakke huid
  • Huidverbetering van de bovenhuid en de onderhuid
  • Huidverbetering voor alle huidtypes
  • Huidverbetering bij littekens in het gezicht

Tripolaire radiofrequent behandelingen zijn absoluut veilig en pijnloos en bovendien heeft u direct resultaat. Bij een kuur heeft u gegarandeerd een strakke(re) huid voor een langdurige periode!

Huidverjonging en celvernieuwing

In de huidverbeterende behandeling verwarmt de tripolaire radiofrequentie gelijktijdig de twee lagen van de huid, zonder nadelige gevolgen voor het gezonde weefsel. Onder invloed van de warmte gaan de collageenweefsels en vetcellen krimpen, waardoor een onmiddellijk zichtbare spanning van de huid ontstaat. Na enkele behandelingen zal het collageen regenereren en zo veranderd de slappe huid in een strakke huid. Deze schoonheidssabehandeling helpt de celvernieuwing en dus ook de aanmaak van collageen en elastine wat erg belangrijk is voor een strakke, egale huid.

Resultaat op korte en langere termijn met radiofrequentie

Behandeling met Tripolaire Radiofrequentie heeft twee effecten. Het korte termijneffect is meteen na de behandeling al merkbaar: de huid is zichtbaar strakker en gladder. De aanmaak van nieuwe collageen vezels neemt echter meer tijd in beslag. Vandaar dat de verbetering nog twee tot vier maanden na de behandeling doorgaat. Het resultaat van de Tripolaire Radiofrequentie is langdurig en verdwijnt dus niet wanneer er met deze huidtherapie gestopt wordt. Wel wordt een maal per 4- 6 weken een onderhoudsbehandeling aanbevolen, om het effect van deze schoonheidsbehandeling te behouden.

Aangename gezichtsbehandeling

Tripolaire Radiofrequentie is de meest spectaculaire non- invasieve (niet-chirurgische) techniek voor huidversteviging en huidverstrakking. U voelt een aangename warmte wat tevens een zeer ontspannend gevoel geeft.

U krijgt een strakke huid door de aanmaak van nieuw collageen. Uw stofwisseling en bloedcirculatie verbeteren en de afvoer van vet en afvalstoffen wordt gestimuleerd. Uw huidspecialist is ervan overtuigd dat deze vorm van huidtherapie steeds vaker zal worden toegepast.