Hoe weet je nu wat goed is voor je huid? Welke behandelingen en hoe vaak? Welke producten zou je huid nodig hebben? Hoe kun je je huid verbeteren?

Huidverbetering door middel van huidverzorging is alleen mogelijk als er voldoende informatie is over de huid. Daarom hebben wij een kennismakingsaanbieding. In 60 tot 75 minuten verzamelen we zoveel mogelijk informatie over jouw huid.

Met deze kennismakingsbehandeling krijg je in een keer alle informatie die je nodig hebt om je huid in optimale conditie te krijgen.

Hoe werkt een kennismakings­behandeling en wat krijg je?

De 4 stappen naar huidverbetering

 1. Intake
 2. Huidscan
 3. Behandeling
 4. Advies

Intake– om een beter inzicht te krijgen in je huidproblemen

Je vult een uitgebreide intake in met vragen over je dagelijkse verzorging, klachten en routines. Dan zal de huidspecialist samen met jou deze doornemen om te kijken waar we het beste aan kunnen werken en wat de oorzaken van je huidproblemen kunnen zijn. Er wordt altijd rekening gehouden met je wensen en mogelijkheden.

Huidscan– ken je huid

Er wordt vervolgens een huidscan gemaakt met de Dermavisualiser om in kaart te brengen hoe de conditie van je huid is. Er word gekeken naar:

 • vochtgehalte
 • vetgehalte
 • elasticiteit van de huid
 • huidstructuur
 • rimpels
 • zonbeschadiging
 • pigmentvlekjes

Deze gegevens in combinatie met de intake geven een totaal beeld van je huidconditie en zo kunnen we een persoonlijk en passend advies geven.

Behandeling– voel het verschil met zichtbaar resultaat

In de korte gezichtsbehandeling zal er gereinigd worden en er zullen actieve werkstoffen gebruikt worden die vele malen dieper in de huid komen dan gewone cosmetica. Er wordt gekeken hoe de huid reageert op bepaalde prikkels en werkstoffen. Aan de hand van de reactie van de huid zal er een behandelplan worden opgesteld naar de behoefte van uw huid voor een optimaal resultaat. Voel direct verschil.

Advies– weet wat je kunt doen voor resultaat

Je gaat naar huis met een uitgebreid advies, zo weet je precies wat je wel en niet kunt doen om je huid aanzienlijk te verbeteren. Een stappenplan van behandelingen en thuisproducten naar een gezondere, mooiere en strakkere huid.

Kennismakingsbehandeling nu voor maar € 52,50