Mooiere wenkbrauwen door Wenkbrauwstyling

Bij de schoonheidsspecialist van schoonheidssalon Skins Only kunt u ook terecht als u uw wenkbrauwen een boost wilt geven. Dit noemen we wenkbrauwstyling. Wenkbrauwstyling houdt in dat het belangrijkste in uw gezicht mooier gaan maken. Wenkbrauwen vormen uw gezicht en zijn daarom een belangrijk deel van uw uiterlijk. Door uw wenkbrauwen weer mooi en strak in vorm te maken geeft dit ook een meteen een wenkbrauwlift.

Wenkbrauwen epileren

Door het modelleren en epileren van uw wenkbrauwen krijgt u een fris en verzorgd uiterlijk. Epileren van wenkbrauwen lijkt makkelijk maar is voor velen nog best moeilijk. In overleg met u zal de huidspecialist het juiste model voor uw wenkbrauw in vorm brengen.

Harsen wenkbrauwen

Een andere vorm van wenkbrauwstyling is ook snellere en meer effectieve behandeling van de wenkbrauwen; het harsen. Hiermee worden de kleine donshaartjes sneller en beter verwijderd en geeft het geheel een strakkere uitstraling.

Verven van wimpers of wenkbrauwen

Voor het epileren of harsen van de wenkbrauwen overleggen wij met u de kleuren voor het verven van uw wenkbrauwen en wimpers. Een goede verzorging van uw wenkbrauwen en wimpers na een gezichtsbehandeling doet veel voor uw gezicht. Naast het feit dat uw oogopslag er sprekender door wordt ontstaat er ook een natuurlijke uitstraling waardoor de aandacht op uw ogen gericht zal zijn.

Er kan ook met Henna geverfd worden. Lees hier meer over Henna Wenkbrauwen.

Permanente make up wenkbrauwen

Mocht u nou echt gaatjes hebben in uw wenkbrauwen of helemaal geen haartjes meer kunt u bij Skins Only in Hellevoetsluis ook terecht voor Permanente make up wenkbrauwen.Stelt u zich eens voor, u staat ’s morgens op en uw wenkbrauwen zitten al perfect. Geen gedoe meer met potloodjes en poeders. Geen vervaagde wenkbrauwen meer door zweten of vegen in het gezicht. Met Permanente Make Up voor uw wenkbrauwen zal het lijken of de wenkbrauwlijn dagelijks door visagisten is aangebracht. Kijk hier voor meer informatie over permanente make up: Permanente Make-up

Voor totale wenkbrauwstyling ,mooie wenkbrauwen en een natuurlijke wenkbrauwlift kunt u terecht in Hellevoetsluis bij schoonheidssalon Skins Only.