Huidverbetering met Ultrasound

Huidverzorging die comfort en plezier koppelt aan doeltreffendheid bij uw huidverbetering! De afgelopen jaren heeft uw schoonheidsspecialiste Marleen met de Duolift gewerkt tot groot enthousiasme van haar klanten. Bij schoonheidssalon Skins Only in Hellevoetsluis gaan we net even verder.

Huidverbeterende trillingen

Bij deze huidverbeterende schoonheidsbehandeling wordt het directe resultaat voor uw huidverbetering gegarandeerd door een perfecte samenwerking tussen de biologische effecten van ultrasound, licht- en kleurentherapie en de actieve bestanddelen van geselecteerde huidverzorgingsproducten.

Ultrasound zijn ultrasone geluidsgolven die zo hoog zijn dat ze trillingen geven die niet hoorbaar zijn. De Duolift is geschikt voor iedereen die interesse heeft in de huidverzorging en huidverbetering en kan ook als intensieve huidverbeterende kuur gegeven worden.

Deze schoonheidsbehandeling zorgt direct voor een huidverbetering en is hierdoor niet alleen zeer effectief maar ook ontspannend. Huidtherapie Duolift kan worden toegepast voor veel verschillende huidproblemen maar o.a. voor;

Hoe werkt het:

Deze schoonheidsbehandeling voor uw huid verbetering en huidverzorging bestaat uit de volgende onderdelen:

Soft peeling

Een huidverzorging met een dieptereiniging van de huid. Deze huidverzorging wordt gerealiseerd door het verwijderen van dode cellen, onzuiverheden en vervuiling. Hierdoor heeft u veel minder last van het verwijderen van comedonen (mee-eters).

Ultrasound

Deze sondes oefenen akoestische druk uit op de huid en brengen een micro-massage teweeg. De biologische effecten van deze sondes begunstigen het gladmaken van rimpels en rimpellijntjes. Het grootste voordeel van ultrasone geluidsgolven is sonoforese. Sonoforese is het insluizen van werkstoffen, doordat de trillingen de huidlagen hebben opengemaakt kunnen de werkstoffen tot in de lederhuid komen. De sonoforese draagt dus bij aan de huidverbetering. Het inwerken van de cosmetica wordt verbeterd en laat de belangrijke synergie tussen actieve stoffen en de metabolische stimulatie toe. Deze vorm van huidverzorging geeft de huid kracht en stevigheid.

Kleuren

Lichttherapie is tegenwoordig een echte behandelingstechniek geworden dankzij de hyperlichtgevende diodes (led). Elke actie bij de huidtherapie van de Duolift wordt gekoppeld aan een specifieke kleur die, wanneer ze op de huid wordt verspreid, het beoogde huidverbetering resultaat vergroot. De lichtenergie werkt door directe actie op de behandelde zone alsook op het psychische vlak. Men weet bijvoorbeeld dat rood opwekkende eigenschappen heeft, blauw daarentegen is een rustgevende kleur. Kortom, elke kleur draagt bij aan uw huidverzorging.

Concluderend kunnen wij stellen dat bij deze vorm van huidtherapie de Duolift met ultrasound zeker bijdraagt aan uw huidverzorging en huidverbetering en bovendien wordt de gehele behandeling als zeer ontspannend ervaren.