Babor gezichtsbehandelingen geschikt voor uw huid

Bij schoonheidssalon Skins Only kunt u voor verschillende huidproblemen terecht, maar ook als u gewoon een ontspannende gezichtsbehandeling of iets aan anti-aging/huidveroudering wilt doen.

Uw huid, onze zorg

Alle gezichtsbehandelingen vinden plaats op een moderne en comfortabele behandelstoel voor een complete ontspanning tijdens uw gezichtsbehandeling. Uw schoonheidsspecialiste werkt uitsluitend met de kwaliteits huidverbeterende cosmeceuticals van Babor en lycogel.

Onze huid is ons grootste levende orgaan en staat constant onder invloeden zoals het weer, stress en onze hormoonhuishouding. Onze huid bepaalt mede ons uiterlijk en wanneer je er goed uitziet bepaalt dit weer je algehele gemoedstoestand.

Een bezoek aan de schoonheidsspecialiste behoeft zeker geen overbodige luxe te zijn daar uw huidverzorging belangrijk is om er goed uit te blijven zien. Uw schoonheidsspecialiste gebruikt tijdens uw gezichtsbehandeling huidverzorgingsproducten welke specifiek op uw type huid worden afgestemd en hebben uitsluitend huidverbetering en huidverzorging als doelstelling.

Babor gezichtsbehandelingen

Voor of tijdens uw gezichtsbehandeling kan het zijn dat uw schoonheidsspecialiste u attent maakt op een huidtherapie waardoor langdurige huidverbetering kan worden bereikt. Dit kan afwijken van de standaard schoonheidsbehandelingen en worden voor u op maat gemaakt.

Een complete omschrijving en prijzen van de gezichtsbehandelingen vindt u hier Tarieven.

De huidspecialist zal in de intake bespreken wat uw eventuele huidproblemen en/ of wensen zijn. Bij schoonheidssalon Skins Only kunt u altijd rekenen op een gezichtsbehandeling of huidverbeterende behandeling die bij uw huid past. Dit kan betekenen een eenmalige oppepper maar ook een intensieve kuur.