Bij schoonheidssalon Skins Only in Hellevoetsluis, behandeld uw huidspecialist zowel vrouwen als mannen met verschillende huidproblemen. Wij geven speciale gezichtsbehandelingen om de probleemhuid te herstellen en te verbeteren.

Voor welke huidproblemen kunt u bij ons terecht?

In onze schoonheidssalon behandelen wij de volgende huidproblemen:

Laat uw huidproblemen behandelen door een huidspecialist

Door middel van scholing, training en ervaring wordt je huidspecialist. Een huidspecialist is eigenlijk de brug tussen de gewone schoonheidsspecialist en een cosmetisch arts of kliniek.

Bij Skins Only zijn wij bekwaam om als huidspecialist, huidverbeterende gezichtsbehandelingen in te zetten voor intensievere resultaten bij huidverbetering. Tevens zullen wij als huidspecialist ook persoonlijk adviseren welke huidverzorging past en aanpassingen u kunt doen voor het verminderen van huidproblemen.

Hoe ontstaan huidproblemen?

Huidproblemen ontstaan door invloeden van buitenaf die de huid beschadigen, vervuilen, verstoppen, uitdrogen of irriteren. Of van binnenuit door toxines (afvalstoffen), vrije radicalen, onbalans in cellen, medicatie of hormoonschommelingen.

De huidspecialist van Skins Only adviseert en behandeld dan ook beide aspecten om optimale huidverbetering te krijgen. Intensieve gezichtsbehandelingen en voedingstoffen van binnenuit met voedingssupplementen.

Voedingssupplementen kunnen uw lichaam en huid voorzien van belangrijke vitaminen, mineralen en sporenelementen. Deze voedingssupplementen bevatten een hele hoge concentratie aan anti-oxidanten, die uw huid helpen van binnenuit beschermen.

Huidverbetering aanpakken op celniveau.

Wij doen ons best om uw huid te herstellen en uw huidproblemen aan te pakken met onze huidverbeterende behandelingen en verzorgingsproducten. Cellen kunnen zich vernieuwen en herstellen, maar hebben daar wel tijd voor nodig. Het is dan ook begrijpelijk dat huidverbetering voor sommige huidproblemen niet binnen een week is te realiseren. Als we het huidprobleem niet alleen in de opperhuid behandelen, maar met diepwerkende behandelingen van meerdere kanten aanpakken, begrijpt u dat er een bepaalde herstel en vernieuwperiode nodig is om uw huidprobleem te verminderen of zelfs te laten verdwijnen.

We gaan uw huid helpen te herstellen, verzorgen, vernieuwen en conditioneren. Door de aanmaak van collageen te stimuleren op een natuurlijke manier zal uw huid snel verbeteren.

De verzorgingsproducten waar Skins Only mee werkt , werken vele malen dieper in op de huid dan “gewone” huidverzorgingsproducten. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige huidverzorgingsproducten en cosmeceuticals. Onze cosmeticaproducten bevatten hogere concentraties werkzame ingrediënten die eigenlijk tussen cosmetica en geneesmiddelen in zitten. Door deze aanpak met intensieve gezichtsbehandelingen en thuisbehandeling op celniveau voort zetten, leidt dit tot een duurzaam effect op langere termijn.

Wilt u graag uw huidprobleem of vragen aan onze huidspecialist voorleggen? Vraag dan gelijk een intakegesprek aan en nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.