Pigmentvlekken verwijderen

Skins Only biedt speciale behandelingen aan voor mensen die last van pigmentvlekken of ouderdomsvlekken in het gezicht hebben, zodat deze verminderen en steeds minder zichtbaar worden.

Wat zijn pigmentvlekken?

Pigmentvlekken zijn donkere vlekjes op de huid. Helaas heeft de een hier sneller en meer last van dan de ander. Blootstelling aan zon, hormonale schommelingen, erfelijke factoren, medicijnen, ontstekingen, ziekten, parfum en voeding zijn vaak de oorzaak hiervan. Door een verstoring in de pigmentaanmaak, hopen deze zich plaatselijk op, waardoor de pigmentvlekken zichtbaar worden. Als u veel last van huidirritatie heeft of verkeerde huidproducten gebruikt, kunnen ze ook verergeren. Vooral in de zomer bij veel zon, verergeren de vlekken en worden ze veel duidelijker zichtbaar.

Wat zijn ouderdomsvlekken?

Ouderdomsvlekken zijn ook een soort pigmentvlekken, die bij het ouder worden door veel zon op de huid sneller op het gezicht en de handen ontstaan. Juist mensen met een lichte huid hebben vaker last van ouderdomsvlekken. Ouderdomsvlekken ontstaan ook spontaan bij de ouder wordende huid. Mensen die veel ongezond eten en te weinig goede voedingsstoffen binnenkrijgen, krijgen sneller en meer last van ouderdomsvlekken. Dit maakt het verschil dat de ene persoon op jongere leeftijd er last van krijgt en een ander pas na het 60ste levensjaar.

Pigmentvlekken gezicht

Pigmentvlekken in het gezicht zijn zeer ongewenst. Door zonschade kunnen bruine vlekken ontstaan. Door het gebruik van de pil en zwangerschap kunnen vrouwen last krijgen van pigmentvlekken in het gelaat. Bij oudere mensen kunnen ouderdomswratten voorkomen. Dit heeft niets te maken met wratten, maar is een verhoorningsstoornis van de huid die kan lijken op een moedervlek. Het is dan ook aan te raden om overmatig zonnen te vermijden, om de aanmaak van actieve pigmentcellen niet extra te stimuleren. Daarbij adviseren wij een goede pigmentreducerende crème met een hoge beschermingsfactor. Tezamen met een gezonde levensstijl en aanvullende voedingssupplementen kunnen ze sterk verminderd worden.

Mocht u al (veel) last hebben van pigmentvlekken, hebben wij daar gelukkig een goede gezichtsbehandeling voor, om de ontsierende bruine vlekjes te vervagen en grotendeels te verminderen. U kunt er rekening mee houden dat ze bijna nooit helemaal verdwijnen, maar er wel grote vermindering mogelijk is.

Pigmentvlekken verwijderen / verminderen

Het verwijderen of sterk vervagen is mogelijk door de volgende gezichtsbehandelingen:

  • Speciale intensieve peelings afgestemd op de individuele behoefte van de huid in combinatie met intensieve thuisverzorging
  • Microdermabrasie
  • Naast de salonbehandeling krijgt u advies over een goede zonbescherming, crème en voedingssupplementen

Last van pigmentvlekken?

Maak gelijk een afspraak voor een goed advies, een behandeling en de juiste huidverzorgingsproducten tegen pigmentvlekken. Wij helpen u graag! Bij Skins Only Hellevoetsluis. Laat uw huid er weer jonger uitzien zonder pigmentvlekken.