Wilt u ook mooie wenkbrauwen?

Wenkbrauwen vormen je gezicht en zijn daarom een erg belangrijk onderdeel van je uitdrukking. Door de juiste behandeling van je wenkbrauwen kun je zelfs een ooglift creëren. De huidspecialist van schoonheidssalon Skins Only in Hellevoetsluis zal u weer mooi gevormde wenkbrauwen geven.

Hoe krijg je een mooie lijn in je wenkbrauw?

Om de juiste vorm te krijgen is het belangrijk om naar de bestaande vorm van je wenkbrauwen te kijken. Je krijgt het mooiste effect als je zoveel mogelijk je eigen wenkbrauwen gebruikt. Je kunt je wenkbrauw laten epileren of harsen in een mooie vorm. Dit kan een wat dunnere vorm zijn maar ook alleen maar wat donshaartjes verwijderen kan al een mooi effect geven afhankelijk van je wenkbrauw, gezichtsvorm en wensen. Soms is alleen een epileer of harsbeurt van Skins Only genoeg en soms is het aan te raden om de wenkbrauwen te verven.

Wenkbrauwen verven voor mooie wenkbrauwen

Als je van natura lichte wenkbrauwen hebt of in de zomer na een zonnige vakantie zijn ze wat opgelicht, is het mooi om ze een net even een tintje donkerder te maken. Hiermee geef je ze meer zichtbaarheid en geeft het dus meer vorm aan je gezicht. Ook is het makkelijker als ze geverfd zijn om ze dan nog een beetje bij te werken door ze te tekenen.

Mooie wenkbrauwen tekenen

Als je alle stappen gehad heb bij de schoonheidsspecialiste van Skins Only in Hellevoetsluis om mooiere wenkbrauwen te creëren dan is het nu tijd om thuis aan de slag te gaan. Je kunt de wenkbrauwen verzorgd houden door ze zelf bij te tekenen. In de salon kun je speciale wenkbrauw potloden aanschaffen en kan de schoonheidsspecialist je laten zien hoe je het beste je wenkbrauwen kunt bijtekenen zonder dat het te hard wordt of te donker.

Permanent mooie wenkbrauwen

Bij schoonheidssalon Skins Only kunt u ook permanent mooie wenkbrauwen krijgen. Stelt u zich eens voor, u staat ’s morgens op en uw wenkbrauwen zitten al perfect. Geen gedoe meer met potloodjes en poeders. Geen vervaagde wenkbrauwen meer door zweten of vegen in het gezicht. Met Permanente Make Up voor uw wenkbrauwen zal het lijken of de wenkbrauwlijn dagelijks door visagisten is aangebracht.

Al met al genoeg opties voor mooie wenkbrauwen. Laat u adviseren door de wenkbrauwspecialist bij schoonheidssalon Skins Only Hellevoetsluis en regio Rockanje en Oostvoorne.