Babor producten

Schoonheidssalon Skins Only is de officiële vertegenwoordiger van de Babor producten lijn. Uw schoonheidsspecialiste Marleen de Niet heeft niet alleen voor deze producten gekozen vanwege haar jarenlange ervaringen met deze producten maar ook vanwege het feit dat de product lijnen zich op een hoog niveau bevinden en u de benodigde en zichtbare resultaten geeft voor uw huidverbetering en huidverzorging.

Babor maakt gebruik van plantaardige werkstoffen, is niet op dieren getest en de kwaliteit behoort tot het hoge(re) segment. Babor heeft verschillende wetenschappelijke en publieke awards gewonnen. Door de veelzijdigheid van dit merk en de kennis van de huidspecialist kan ieder huidprobleem aangepakt worden.
Maar bovenal is de prijs – kwaliteit verhouding van de producten uitstekend te noemen!

Webshop

Uiteraard kunt u ook op uw gemak “ thuis winkelen” in de webshop. U kunt of via onderstaande link de producten van uw keuze bestellen. Ook leuk om cadeau te doen!

Naar de webshop

Babor gezichtsbehandelingen

Tijdens uw schoonheidsbehandelingen, gezichtsbehandelingen en overige behandelingen werken wij uiteraard met de Babor producten lijn. U ervaart direct de werking van deze huidverzorgingsproducten.
Voor, tijdens of na uw schoonheidsbehandeling zal uw schoonheidsspecialiste u voorzien van adviezen voor uw huidverzorging om een algehele huidverbetering te bereiken. Uw schoonheidsspecialiste is speciaal opgeleid en heeft zij daardoor de noodzakelijke product kennis waarvan u kunt profiteren.

Een groot aantal producten zijn direct in de schoonheidssalon in Hellevoetsluis verkrijgbaar. Eventuele bestellingen kunt u aan uw schoonheidsspecialiste doorgeven en kunt u na ontvangst in de schoonheidssalon komen afhalen.

Er zijn huidverzorgingsproducten voor uw gehele lichaam verkrijgbaar en voor verschillende huidtypes. Zo zijn er ook verschillende product lijnen verkrijgbaar en is er zelfs een huidverzorgingslijn voor mannen.

Naar de behandelingen