Innovatieve peelbehandelingen voor huidverbetering

Soms biedt een eenmalige gezichtsbehandeling niet voldoende stimulans om het beoogde resultaat te kunnen behalen en zal de huidspecialist van Skins Only Hellevoetsluis u adviseren om een stapje verder te gaan door een Fruitzuur peelingl (kuur) te ondergaan. De fruitzuur peelings van Babor zijn ontwikkeld door een team vooraanstaande wetenschappers en specialisten en behoort tot het topsegment. De behandelingen zijn revolutionair en bieden een effectieve oplossing voor een breed scala aan huidproblemen zonder een langdurig herstelproces.

Welke Fruitzuur peeling behandeling is het beste voor mijn huid?

Er zijn verschillende peelings variërend in sterkte, van lichte die progressief resultaten boeken en slechts een kleine tot geen herstelperiode heeft tot de diepere peelings die een zeer duidelijk resultaat laten zien, maar vaak een wat langere herstelperiode hebben. Tijdens het intakegesprek de huidspecialist van Skins Only Hellevoetsluis samen met u uw specifieke huidinformatie in kaart brengen, waarna we kunnen bepalen welke peeling voor uw huid en uw wensen het beste volstaat.

Fruitzuur Peeling in kuurverband

Fruitzuur Peeling behandelingen zijn meestal in kuurverband nodig om het gewenste resultaat te behalen en worden ondersteund door de juiste Babor producten voor thuisgebruik om het optimale resultaat te behalen. U krijgt hierover een uitgebreid advies van de huidspecialist/ Baborspecialist van Skins Only.

Hoe werkt een Fruitzuur Peeling behandeling?

Bij een Fruitzuur Peeling zal de huidspecialist een vloeistofoplossing op de huid aanbrengen welke de huid stimuleert en het beoogde probleem systematisch verbetert. De uitvoering van de Fruitzuur Peeling behandeling gaat altijd volgens een bepaalde werkwijze. Deze werkwijze is bewezen effectief en zorgt voor het beste resultaat.

  • Stap 1: Reinigen
  • Stap 2: Voorbereidingsoplossing ter voorbereiding op de Fruitzuur Peelings
  • Stap 3: Fruitzuur Peeling
  • Stap 4: Babor huidverbeterende producten
  • Stap 5: Advies Babor producten voor thuisgebruik

Doet een Fruitzuur Peeling pijn?

Wat u tijdens de behandeling kunt ervaren, is afhankelijk van de sterkte van de Fruitzuur Peeling. Dit kan oplopen tot een warme sensatie met licht prikkelen.

Wat is de hersteltijd van een Fruitzuur Peeling?

De duur van het herstelproces na een behandeling wordt voornamelijk bepaald door de sterkte van de Fruitzuur Peeling. Direct na de behandeling kan uw huid er licht rood uitzien, maar dat zal snel afnemen. Eventueel kan de huidspecialist van Skins Only Hellevoetsluis een speciaal camouflerend product aanbrengen zodat dit niet tot nauwelijks nog zichtbaar is. (lycogel)

U kunt direct na de behandeling uw dagelijkse werkzaamheden hervatten. Zorg dat u de nazorginstructies van uw Babor specialist nauwkeurig opvolgt. In het geval van een kuur zal de huidspecialist bij Skins Only u een thuisadvies meegeven met bijbehorende producten.