Bij Huidinstituut Skins Only hebben we altijd gestreefd naar het bieden van de beste, meest effectieve huidverzorging voor onze gewaardeerde klanten. Ons doel is om jou te laten stralen en je huid te laten floreren. En daarom zijn we verheugd om ons favoriete merk met jou te delen: Cosmedix Skin Care, een ware pionier in schone huidverzorging.

CLEAN SKINCARE MÉT ZICHTBAAR RESULTAAT

Cosmedix Skin Care is geen gewoon huidverzorgingsmerk; het is een belofte van zichtbare resultaten zonder compromissen. Het wordt niet voor niets wereldwijd aanbevolen door vooraanstaande huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten. Dit merk heeft baanbrekende en wetenschappelijke methoden ontwikkeld om hoge concentraties actieve stoffen in te zetten, zonder daarbij de huid te irriteren.

GREEN & CLEAN

Als pioniers in schone huidverzorging, hebben de producten van Cosmedix Skin Care altijd vooropgelopen in de strijd tegen agressieve en irriterende ingrediënten. Ze zijn 100% vrij van stoffen zoals parabenen, minerale olie, vaseline, vervuilde PEG’s, natriumlaurylsulfaat, hydrochinon, glycolzuur en kunstmatige kleur- en geurstoffen. Bovendien zijn de formules nooit op dieren getest en hebben ze goedkeuring gekregen van zowel de Personal Care Products Council (PCPC) als de FDA.

INCLUSIEF & VERTROUWD

Bij Huidinstituut Skins Only begrijpen we dat elke huid uniek is en speciale zorg verdient. Cosmedix Skin Care deelt deze filosofie en heeft producten ontworpen die werken met universele huidtinten, niet tegen hen. Of je nu worstelt met hyperpigmentatie, donkere kringen onder de ogen, acne, roodheid, gevoelige huid, fijne lijntjes en rimpels of uitdroging, Cosmedix-producten leveren echte resultaten zonder harde bijwerkingen.

ACTIEVE STOFFEN

De sleutel tot het succes van Cosmedix Skin Care ligt in hun gebruik van actieve stoffen. Deze ingrediënten zijn verantwoordelijk voor de gewenste resultaten en de transformatie van je huid. Wat Cosmedix zo bijzonder maakt, is hun unieke methode om hoge concentraties van deze werkzame stoffen in hun producten te gebruiken, zonder dat deze de huid irriteren. Dit is het resultaat van Nobelprijswinnende technologie en wetenschappelijk bewijs.

Bij Huidinstituut Skins Only zijn we er trots op om Cosmedix Skin Care in onze salon te kunnen aanbieden. We geloven sterk in hun toewijding aan schone en effectieve huidverzorging, en we hebben gezien hoe hun producten wonderen verrichten voor onze klanten. Wanneer je bij ons langskomt, kun je erop vertrouwen dat je de allerbeste zorg krijgt met Cosmedix. Laat je huid stralen en omarm de schoonheid die in jou schuilt met Cosmedix Skin Care.