Skins Only is een schoonheidssalon in Hellevoetsluis en regio Rockanje, Oostvoorne en Ouddorp waar vrouwen en mannen terecht kunnen voor gespecialiseerde huidverzorging en advies. Van crème tot schoonheidsbehandeling, van supplement tot advies.

De basis van een goede huidverzorging

Goede en passende producten zijn een belangrijke sleutel tot een goede huidverzorging. Als u huidverzorgingsproducten gebruikt die niet bij uw huidbeeld passen kan dat zelfs huidproblemen veroorzaken. Daarom is een goed advies van een huidspecialist erg belangrijk.

Huidverzorging van de drogist vs de huidspecialist

Bij Skins Only krijgen we regelmatig vragen wat het verschil is met onze huidverzorginsproducten in de schoonheidssalon en met de drogist. Vaak leest u bijvoorbeeld : “PH neutraal” ,“dermatologisch getest”, “natuurlijk”, of “biologisch”. Deze kreten zeggen niets over het resultaat op uw huid en of een bepaald product daadwerkelijk de juiste meerwaarde kan bieden waar uw huid om vraagt. Goede huidverzorging hoeft niet altijd heel duur te zijn, maar u kunt u ook voorstellen dat voor een paar euro geen uitgebreide onderzoeken gedaan kunnen worden en hoogwaardige ingrediënten gebruikt kunnen worden. Tevens kunt u zich ook voorstellen dat het advies van de een verkoopmedewerker natuurlijk lang niet zo uitgebreid kan zijn als een advies van een huidspecialist die daar voor is opgeleid en uw huid bekijkt zonder make-up.

Voor iedere huid een passende huidverzorging

Schoonheidssalon Skins Only adviseert meer dan alleen voorbereiden en verwennen. Goede reiniging, hydratatie, versterking en bescherming zijn basisbehoeften voor alle huidtypen. Deze basis is het uitgangspunt voor de geavanceerde behandelingen in onze resultaatgerichte, op maat gemaakte adviezen

Iedere huid vraagt om passende huidverzorging en wij als huidspecialist adviseren u graag daarin. Het is al vaak gebleken dat veel mensen de verkeerde huidverzorging gebruiken. Uiteindelijk kan dit tot huidproblemen leiden zoals irritatie, droge huid, gevoelige huid, uitslag. Dit soort kwesties zullen behandeld worden in de intake, zodat de huidspecialist de oorzaak hiervan kan achterhalen.

Schoonheidsbehandeling als huidverzorging

Ook een schoonheidsbehandeling wordt aangepast aan de huid. Dit is ook een vorm van huidverzorging. U kunt zelf thuis elke dag iets aan huidverzorging doen maar bij de huidspecialist van Skins Only kunt u intensievere huidverzorging ervaren.

Bij een beschadigde huid (pigmentvlekken, schilferende huid, jeukende huid, irritaties) is het belangrijk om de huid zo snel mogelijk te behandelen met de juiste gezichtsbehandeling. Dit is om de huid te herstellen en diepere schade aan de huid te voorkomen. Als een huid beschadigd is zal deze ook sneller last hebben van bijv. rosacea, eczeem maar ook huidveroudering. Met de juiste gezichtsbehandeling in onze schoonheidssalon helpen wij deze problemen te verminderen of te laten verdwijnen.

Een gezonde huid is een gehydrateerde huid

Een gezonde en stralende huid is grotendeels afhankelijk van een goed vochtgehalte in de huid. Met de juiste huidverzorging kunt u hier al voor zorgen. De huid kan zelf geen vocht aanmaken alleen vasthouden. Dit is een complex proces wat ondersteunt kan worden door goede producten. Drink ook genoeg water voor een goede hydratatie van binnenuit.

Schoonheidssalon Skins Only in Hellevoetsluis werkt alleen met huidverzorgingsproducten met huid identieke, huidverwante en huidvriendelijke ingrediënten. Hiervoor werken wij met meerdere fantastische huidproducten die gegarandeerd het grootste effect op uw huid hebben, ook op langere termijn.

Wilt u weten welke van onze verzorgingsproducten en/of behandelingen het beste bij uw huidtype passen? Vraag dan nu een gratis adviesgesprek aan.