Bij schoonheidssalon Skins Only in Hellevoetsluis kunt u ook terecht voor permanente make up wenkbrauwen. Dit is een specialistische behandeling om permanent mooie make-up te hebben. Permanente make up wenkbrauwen ook voor de regio Rockanje en Oostvoorne.

Hebt u er soms ook genoeg van om steeds uw wenkbrauwen te tekenen?

Stelt u zich eens voor, u staat ’s morgens op en uw wenkbrauwen zitten al perfect. Geen gedoe meer met potloodjes en poeders. Geen vervaagde wenkbrauwen meer door zweten of vegen in het gezicht. Met Permanente Make Up wenkbrauwen zal het lijken of de wenkbrauwlijn dagelijks door visagisten is aangebracht.

Permanent make up voor wenkbrauwen zijn perfect voor mensen;

  • Voor wie geen of bijna geen wenkbrauwen meer heeft
  • Voor wie dagelijks de wenkbrauwen met een potlood of poeder moet tekenen
  • Voor wie overdag steeds de wenkbrauwen moet bijwerken
  • Voor wie geen wenkbrauwen meer heeft door chemo of Alopecia
  • Voor wie de wenkbrauwen niet helemaal doorlopen

Er zijn verschillende technieken van permanente make up voor uw wenkbrauwen welke wij onderstaand kort zullen behandelen.

  •  Wenkbrauwen hairstrokes

Wilt u wenkbrauwen die er zo natuurlijk mogelijk uitzien? Heeft u zelf geen of nauwelijks haartjes meer in de wenkbrauwen dan is de hairstroke techniek ideaal om ze er natuurlijk uit te laten zien met permanente make up. Heeft u van nature wel wenkbrauwen, maar zijn ze te dun of moet de vorm van de wenkbrauwen wat gecorrigeerd worden, dan is de hairstroke techniek ook een goede keuze voor u. U zult, zelfs van dichtbij, moeilijk het verschil kunnen waarnemen.

  • Geschaduwde wenkbrauwen (shaded)

Geschaduwde wenkbrauwen zijn met name geschikt als de kleur van uw eigen wenkbrauwen erg licht (bijvoorbeeld blond) is. Door een schaduw van permanente make up achter uw eigen wenkbrauwen aan te brengen worden deze veel sprekender.

  •  Wenkbrauwen combi shaded hairstrokes

Deze behandeling is een combinatie van de Shaded Wenkbrauwen en de hairstoke techniek. Er wordt d.m.v. permanente make up een schaduw achter uw wenkbrauwen aangebracht waarna deze met de hairstroke techniek worden opgevuld.

Wij kunnen ons voorstellen dat u niet zo maar de beslissing neemt om Permanente Make Up voor uw wenkbrauwen te laten aanbrengen. Wij bieden u hiervoor een gratis consult aan. Tijdens dit consult bespreken we met u de verschillende mogelijkheden voor de permanente make up en laten wij u zien welk resultaat u kunt verwachten. U kunt ook eens kijken bij een greep uit de resultaten die we al hebben bereikt met permanente make up van de wenkbrauwen bij schoonheidssalon Skins Only in Hellevoetsluis en regio Rockanje en Oostvoorne.

Schoonheidssalon Skins Only is goedgekeurd door de GGD. Kijk ook op www.veiligpmu.nl hier kunt u terug vinden dat Skins Only GGD-geregistreerd is en voldoet aan de eisen van het Ministerie voor Volksgezondheid.

Lees hier meer over permanente make-up wenkbrauwen