Welkom bij de website van Schoonheidssalon Skins Only

Schoonheidsspecialist Marleen van Amen-de Niet heet u van harte welkom op haar website met informatie over haar professionele en moderne schoonheidssalon Skins Only op de Rijksstraatweg te Hellevoetsluis.

In onze schoonheidssalon is niets standaard, alles is maatwerk, innoverend en bewezen effectief. Alle schoonheidsbehandelingen zijn uniek en afgestemd op de behoefte van uw huid en huidverzorging. Bij schoonheidspecialist Marleen, van schoonheidssalon Skins Only te Hellevoetsluis, staan kwaliteit, klantvriendelijkheid en uw wensen voorop.

In onze schoonheidssalon hebben wij een beleid waarin u centraal staat! Uw eerste schoonheidsbehandeling begint altijd met een intake gesprek. Tijdens deze intake bespreken wij uw huidconditie, uw verwachtingen, uw wensen en de mogelijkheden. In de eventuele daarop volgende schoonheidsbehandelingen evalueren wij altijd uw ervaringen.

U kunt in onze schoonheidssalon overigens niet alleen terecht voor normale gezichtsbehandelingen en schoonheidsbehandelingen maar ook voor andere specialistische schoonheidsbehandelingen waarvan wij er onderstaand enkele zullen noemen. Daarnaast kunt u in onze schoonheidssalon ook terecht voor diverse lichaamsbehandelingen, ontspannende behandelingen waaronder pedicure en massages.

Wij hebben onderscheid gemaakt in de traditionele gezichtsbehandelingen bij uw schoonheidsspecialist en de wat meer specialistische schoonheidsbehandelingen welke uitgebreid staan omschreven in ons navigatiemenu. Wij noemen enkele behandelingen in de schoonheidssalon;

 

Op de website van schoonheidssalon Skins Only kunt u zich voorzien van verdere informatie over de schoonheidsbehandelingen van schoonheidsspecialist Marleen. Natuurlijk kunt u haar ook even bellen of mailen. Zij staat u graag te woord en voorziet u van verdere informatie.

Tot ziens in schoonheidssalon Skins Only op de Rijksstraatweg in Hellevoetsluis!

 

Marleen de Niet

Deze blog werd geschreven door Marleen de Niet. Zij is een gepassioneerde huidspecialist die al meer dan 10 jaar ervaring heeft met meerdere facetten van huidverzorging, huidverbetering en huidverjonging. Met de tips en informatie die zij u geeft komt u zelf ook een stap dichter bij een mooie, stralende huid.