Wilt u ook het beste uit uw huid halen? Wilt u ook huidverbetering?

Skins Only is een schoonheidssalon in Hellevoetsluis waarbij de huidspecialist u adviseert en behandelt bij huidverbetering voor diverse huidtypes en bij huidproblemen. Huidverbetering is bijna altijd mogelijk. Skins Only biedt vooral hulp bij huidproblemen, als u een natuurlijke facelift of huidverjonging wilt.

Huidverbetering door uw huidspecialist

Bij schoonheidssalon Skins Only voeren wij diverse gezichtsbehandelingen voor huidverbetering uit. Allereerst wordt er een huidanalyse/ intake gedaan om te kijken welk huidtype u heeft, welke producten u nu gebruikt, wat de mogelijke oorzaak van eventuele huidproblemen kan zijn en wat we er aan kunnen behandelen. Vaak bereik je huidverbetering door een combinatie van uw innerlijke- en uiterlijke verzorging. Daarom kijken wij bij Skins Only naar het totaalplaatje, zodat er een goed beeld gevormd kan worden van uw huidprobleem en mogelijke oplossing. Op deze manier kunnen we vaak samen de beste resultaten nastreven.

Er zijn meerdere behandelmethodes beschikbaar om de beste resultaten te krijgen bij huidverbetering:

Een belangrijk aspect van huidverbetering is uw huid beschermen.

Wist u dat het aantal anti-oxidanten in uw lichaam na uw 35ste met meer dan 30% verminderd?

Wat zijn Anti-oxidanten?
Deze beschermen uw huid tegen vrije radicalen. Dus laat maar zeggen het leger van uw lichaam en cellen.

Wat zijn vrije radicalen?
Afvalstoffen, toxines, elementen die voor onbalans en disharmonie zorgen. Dus laat maar zeggen de aanvallers of vijand.

Door veel stress, slechte voeding en milieuvervuiling en blootstelling aan de zon, komen er vrije radicalen vrij en kan er schade aan uw huid ontstaan. Als uw lichaam te weinig anti-oxidanten binnenkrijgt om deze te neutraliseren zullen de vrije radicalen sneller uw huid verouderen en beschadigen.

Het gevolg hiervan kan zijn:

  • Pigmentvlekken of ouderdomsvlekken
  • Verslapte huid
  • Verhoornde/ verdikte huid
  • Rimpels
  • Meer kans op huidkanker

Dus bescherm uw huid tegen huidveroudering met goede voeding en voedingsstoffen en goede producten. Wij adviseren u graag welke huidverzorging bij u past, om het beste resultaat te behalen met huidverbetering.

Wilt u ook uw huid verbeteren?

Wilt u ook weten welke huid verbeterende behandelingen er zijn voor uw huid? Neem dan gelijk contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een huidanalyse / intake!

Schoonheidssalon Skins Only, uw specialist in huidverbetering voor Hellevoetsluis, Rockanje, Oostvoorne en omgeving.