Als huidspecialist bij Skins Only Hellevoetsluis weten wij maar al te goed hoe een huid er uit gaan zien als je ouder wordt. Helemaal rimpelvrij willen de meeste vrouwen niet, maar je huid zo lang mogelijk in optimale conditie houden is samen met Skins Only haalbaar. Ga de strijd aan tegen huidveroudering en help de huid liften zonder operatie.

Het proces van huidveroudering

Naarmate je ouder wordt neemt de elasticiteit in je huid af. Je huid wordt slapper en zal wat rimpels gaat vertonen. Dit is een natuurlijk proces wat iedereen ervaart maar kan worden versneld door de invloed van stress, zonlicht, levensstijl, luchtverontreiniging, verkeerd cosmetica gebruik en medicijngebruik. De celdeling in je lichaam en huid nemen af waardoor de aanmaak van collageen en elastine afneemt. Je bindweefsel wordt minder en je huid wordt slapper en je huid veroudert.

Als je jong bent vernieuwd je huid zo rond de 28 dagen, maar naarmate je ouder wordt kan dit oplopen tot wel 45 tot 60 dagen. Dit betekent verslapping van de huid en rimpels. Helemaal tijdens de overgang veroudert de huid in een nog sneller tempo. Des te ouder je wordt des te langzamer gaat de celvernieuwing. Helemaal als de huid niet gestimuleerd wordt om te vernieuwen heb je sneller last van huidveroudering. Maar dit proces van huidvernieuwing kunnen we helpen te versnellen en we gaan de huid liften zonder operatie.

Hoe kun je huidverslapping aanpakken?

Zodra het bindweefsel minder wordt, wordt dus ook je collageen en elastine minder. Het is dus belangrijk dat de cellen die voor de aanmaak van collageen en elastine zorgen weer gestimuleerd worden zodat de huid weer stevigheid krijgt.

Door de juiste combinatie van producten en voedingssupplementen die deze cellen stimuleren en behandelingen om huidveroudering tegen te gaan en de huid als het ware te trainen. Dat zijn de eerste stappen naar een natuurlijke facelift.

Natuurlijke facelift door exclusieve behandelmethodes

Bij schoonheidssalon Skins Only in Hellevoetsluis wordt er met exclusieve behandelingsmethodes gewerkt om de optimale natuurlijke facelift te krijgen.

Er kan een combinatie gemaakt worden met:

Al deze behandelingen kunnen ingezet worden om huidveroudering tegen te gaan of te vertragen en helpt de huid liften zonder operatie.

Wat heeft mijn huid nodig?

Omdat iedere huid anders is werken we bij schoonheidssalon Skins Only met een intake. Hier worden de mogelijkheden voor uw huid doorgenomen met de huidspecialist. Er wordt naar uw huid gekeken en een uitgebreid huidadvies gegeven. Hier krijgt u ook een indicatie van de behandelingsduur en het bijbehorende tarief.

Weer een jeugdige huid en strakkere contouren en de huid liften zonder operatie bij schoonheidssalon Skins Only in Hellevoetsluis, regio Rockanje en Oostvoorne.