Gezichtsbehandelingen, behandelingen tegen acné bij uw schoonheidsspecialiste

Alle gezichtsbehandelingen vinden plaats op een moderne en comfortabele behandelstoel voor een complete ontspanning tijdens uw gezichtsbehandeling. Uw schoonheidsspecialiste werkt uitsluitend met de kwaliteit huidverzorgingsproducten van Babor, in dit geval voor de bestrijding van acne problemen.

Onze huid is ons grootste levende orgaan en staat constant onder invloeden zoals het weer, stress en onze hormoonhuishouding. Onze huid bepaalt mede ons uiterlijk en wanneer je er goed uitziet bepaalt dit weer je algehele gemoedstoestand. Problemen met acné ontstaan vaak tijdens de puberteit maar komen ook regelmatig voor op latere leeftijd.

Er bestaan veel uiteenlopende behandelmethoden van acné. Zo is er uiteraard de traditionele gezichtsbehandelingen tegen acné waarbij voor de huidverbetering o.a. een peeling wordt gebruikt en voor de huidverzorging specifieke huidverzorgingsproducten voor de behandeling van acné.

Maar steeds meer schoonheidsspecialistes, waaronder Marleen, gebruiken andere methodes dan de gebruikelijke schoonheidsbehandeling tegen de bestrijding van acné zoals microdermabrasie en Fruitzuur peelings 

Uiteraard kunt u ook een vrijblijvend bezoek brengen aan schoonheidssalon Skins Only voor een behandel advies voor uw huid- en/of acné problemen.

Al vanaf € 45,- ( voor een jeugdbehandeling) en voor € 57,50- voor een basis behandeling tegen acné kunt u bij de schoonheidsspecialiste van Skins Only terecht. De behandelingen worden uitgevoerd met huidverzorgingsproducten van Babor die er speciaal op gericht zijn om een acnéhuid te behandelen.

 

Marleen de Niet

Deze blog werd geschreven door Marleen de Niet. Zij is een gepassioneerde huidspecialist die al meer dan 10 jaar ervaring heeft met meerdere facetten van huidverzorging, huidverbetering en huidverjonging. Met de tips en informatie die zij u geeft komt u zelf ook een stap dichter bij een mooie, stralende huid.