Hebt u er soms ook genoeg van om steeds uw wenkbrauwen te tekenen? Stelt u zich eens voor, u staat ‘s morgens op en uw wenkbrauwen zitten al perfect. Geen gedoe meer met potloodjes en poeders. Geen vervaagde wenkbrauwen meer door zweten of vegen in het gezicht. Met Permanente Make Up voor uw wenkbrauwen zal het lijken of de wenkbrauwlijn dagelijks door visagisten is aangebracht.

Permanent make up voor wenkbrauwen zijn perfect voor mensen;

  • Voor wie geen of bijna geen wenkbrauwen meer heeft
  • Voor wie dagelijks de wenkbrauwen met een potlood of poeder moet tekenen
  • Voor wie overdag steeds de wenkbrauwen moet bijwerken
  • Voor wie geen wenkbrauwen meer heeft door chemo of Allopecia
  • Voor wie de wenkbrauwen niet helemaal doorlopen

Er zijn verschillende technieken van permanente make up voor uw wenkbrauwen welke wij onderstaand kort zullen behandelen.

Geschaduwde wenkbrauwen (shaded)

Geschaduwde wenkbrauwen zijn met name geschikt als de kleur van uw eigen wenkbrauwen erg licht (bijvoorbeeld blond) is. Door een schaduw van permanente make up achter uw eigen wenkbrauwen aan te brengen worden deze veel sprekender.

Wenkbrauwen hairstrokes

Heeft u van nature wel wenkbrauwen, maar zijn ze te dun of moet de vorm van de wenkbrauwen wat gecorrigeerd worden, dan is de hairstroke techniek een goede keuze voor u. Door deze nieuwste techniek van permanente make up creëren we kleine haartjes waardoor een heel natuurlijk resultaat wordt bereikt. Dit kan gaan van een lichte tot een volledige opvulling van de wenkbrauw. U zult, zelfs van dichtbij, moeilijk het verschil kunnen waarnemen. De hairstroke techniek is de meest gebruikte techniek van dit moment.

Wenkbrauwen combi shaded hairstrokes 3D

Deze behandeling is een combinatie van de Shaded Wenkbrauwen en de hairstoke techniek. Er wordt d.m.v. permanente make up een schaduw achter uw wenkbrauwen aangebracht waarna deze met de hairstroke techniek worden opgevuld.

Wij kunnen ons voorstellen dat u niet zo maar de beslissing neemt om Permanente Make Up voor uw wenkbrauwen te laten aanbrengen. Wij bieden u hiervoor een gratis consult aan. Tijdens dit consult bespreken we met u de verschillende mogelijkheden voor de permanente make up en laten wij u zien welk resultaat u kunt verwachten. Lees hier meer over Permanente make up Wenkbrauwen en Permanente make up Eyeliner.

Marleen de Niet

Deze blog werd geschreven door Marleen de Niet. Zij is een gepassioneerde huidspecialist die al meer dan 10 jaar ervaring heeft met meerdere facetten van huidverzorging, huidverbetering en huidverjonging. Met de tips en informatie die zij u geeft komt u zelf ook een stap dichter bij een mooie, stralende huid.