Alle Babor gezichtsbehandelingen vinden plaats op een moderne en comfortabele behandelstoel voor een complete ontspanning tijdens uw Babor gezichtsbehandeling. Uw schoonheidsspecialiste werkt uitsluitend met de kwaliteit huidverzorgingsproducten van Babor.

Onze huid is ons grootste levende orgaan en staat constant onder invloeden zoals het weer, stress en onze hormoonhuishouding. Onze huid bepaalt mede ons uiterlijk en wanneer je er goed uitziet bepaalt dit weer je algehele gemoedstoestand.

Naar de Babor specialist

Een bezoek aan uw schoonheidsspecialiste behoeft zeker geen overbodige luxe te zijn daar uw huidverzorging belangrijk is om er goed uit te blijven zien. Uw schoonheidsspecialiste gebruikt tijdens uw Babor gezichtsbehandeling huidverzorgingsproducten welke specifiek op uw type huid worden afgestemd en hebben huidverzorging of huidverbetering als doelstelling.

Voor of tijdens uw Babor gezichtsbehandeling kan het zijn dat uw schoonheidsspecialiste u attent maakt op een huidtherapie waardoor langdurige huidverbetering kan worden bereikt. Een overzicht hiervan treft u op deze website aan in het menu bij de schoonheidsbehandelingen.

Schoonheidssalon Skins Only heeft verschillende Babor gezichtsbehandelingen voor u samengesteld.
Uiteraard kunnen de mannen deze gezichtsbehandelingen ook boeken en gebruiken wij huidverzorgingsproducten welke specifiek geschikt zijn voor de mannenhuid.

Kijk hier voor meer informatie over Babor gezichtsbehandelingen.

Wij hopen u te mogen verwelkomen in de schoonheidssalon van Skins Ony in Hellevoetsluis.