Vijf redenen waarom jij permanente wenkbrauwen wil

 

Misschien zou je het niet direct zeggen, maar voor een groot deel bepalen jouw wenkbrauwen de expressie van je gezicht. Probeer ze maar eens weg te denken, je zou er heel kaal uitzien. Helaas is niet iedereen gezegend met mooie, volle en goedgevormde wenkbrauwen. Maar met behulp van geavanceerde permanente make-up (PMU) kunnen we moeder natuur natuurlijk wel een handje helpen! Nog niet overtuigd? Hier vijf tips waarom jij permanente wenkbrauwen wil!

Bespaar tijd!

Mocht je nu ontevreden zijn met je wenkbrauwen, dan doe je waarschijnlijk moeite om ze te verfraaien. Misschien ben je regelmatig in de weer met verf en een pincet, of ga je aan de slag met potloodjes en poeders. Wanneer je dit elke ochtend zorgvuldig wilt uitvoeren, neemt het best veel tijd in. Tijd die je vast wil besteden aan nuttiger of leukere zaken. En zodoende is PMU een manier om kostbare tijd te besparen die je anders kwijt was aan make-uppen.

De expert kan je helpen

Wenkbrauwen zijn dus een belangrijk onderdeel van je expressie, en bovendien een bepalende factor in je uitstraling. Toch kan het lastig zijn om te weten wat je nu moet doen om wél tevreden te zijn met je wenkbrauwen. Om te weten of ze een andere kleur, dikte of vorm nodig hebben kun je je laten informeren door een expert. Mocht je PMU overwegen, dan kan de specialist de wenkbrauwen ook ‘voortekenen’. Zo kun je goed beoordelen wat je bij je gezicht vindt passen en wat je wensen zijn. Zo is het hoogst onwaarschijnlijk dat je niet blij zult zijn met het resultaat.

Altijd een puntgaaf uiterlijk

PMU is een manier om continu make-up te dragen zonder dat je daadwerkelijk make-up hoeft aan te brengen. Dat betekent dat je er iedere dag puntgaaf uitziet. Want potloodjes of verf kunnen behoorlijk foutgevoelige methodes zijn om je make-up aan te brengen. Je kunt uitschieten met de verf, of je potlood loopt uit nadat je door een plensbui bent gefietst. Snel in de badruimte probeer je te herstellen wat er te herstellen valt, maar echt fraai wordt het niet. Of je nu net uit bed komt rollen of juist gaat dineren, met PMU zie je er op ieder moment van de dag verzorgd en opgemaakt uit!

Geavanceerde techniek

PMU is vandaag de dag een geavanceerde techniek. Dat betekent dat je wenkbrauwen op een natuurlijke manier bijgewerkt kunnen worden, waarschijnlijk zelfs een stuk natuurlijker dan wanneer je ze zelf bijtekent. Dat komt doordat er gewerkt wordt met de hairstroke techniek: een techniek waarbij er kleine haartjes worden gesimuleerd met een schaduw ertussen. Ook wanneer je nog maar erg weinig eigen haartjes hebt of een strakke wenkbrauw wil, is deze techniek geschikt. Het maakt de wenkbrauw mooi, natuurlijk en realistisch.

Semi-permanent

PMU vervaagt na verloop van tijd onder invloed van zonlicht. Dat betekent dat het in feite een semi-permanente oplossing is. Het gunstige hiervan is dat wanneer je smaak of haarkleur verandert, je niet voor eeuwig vastzit aan je wenkbrauwen. Natuurlijk is het mogelijk de wenkbrauwen weer bij te werken. Mocht je erg tevreden zijn met wat je had, dan wordt aangeraden iedere half tot anderhalf jaar bij te werken zodat je er continu volop van kunt genieten!

In de juiste handen

Ben jij benieuwd naar permanente make-up? Of heb je last van een huidprobleem? Dan ben je bij de huidspecialisten van Huidinstituut Skins Only in de juiste deskundige handen. Met de heerlijke, effectieve (huidverbeterende) behandelingen (zoals de Babor gezichtsbehandelingen) bezorgen zij jou ook weer een stralende en gezonde huid. Hier ben je trouwens óók aan het goede adres voor anti-aging treatments, zoals de ooglift waarbij er geen operatie aan te pas komt! De huidspecialisten van Skins Only werken met de producten van Babor. Neem een kijkje op de webshop en zie in één oogwenk welke producten jouw huid de ultieme beautyboost geven!

Kijk ook hier eens op onze site over permanente make up

 

Specialist

 

Marleen de Niet

Deze blog werd geschreven door Marleen de Niet. Zij is een gepassioneerde huidspecialist die al meer dan 10 jaar ervaring heeft met meerdere facetten van huidverzorging, huidverbetering en huidverjonging. Met de tips en informatie die zij u geeft komt u zelf ook een stap dichter bij een mooie, stralende huid.