Marleen de Niet heeft altijd gedroomd over haar eigen schoonheidssalon. Na meer dan 10 jaar ervaring op te hebben gedaan op het gebied van huidverzorging, huidverbetering en huidverjonging is deze droom nu werkelijkheid geworden.

De afgelopen jaren is zij werkzaam geweest als schoonheidsspecialiste bij diverse vooraanstaande schoonheidssalons.
Zij heeft in deze leerzame periode als schoonheidsspecialiste zeer veel ervaring opgedaan op het gebied van huidtherapie en huidverzorging.

Het is dan ook haar passie om mensen aan een gezonde huid te helpen om er zo goed mogelijk uit te zien en hierdoor levert zij ook een bijdrage aan uw uitstraling en welzijn!

Om haar doelstellingen te bewerkstelligen heeft uw schoonheidsspecialiste Marleen dan ook gekozen voor kwaliteit en maakt zij gebruik van de meest moderne huidverbetering apparatuur welke vandaag de dag beschikbaar zijn voor de verschillende soorten van huidverzorging. Vanwege haar jarenlange ervaring op het gebied van huidverbetering is zij er dan ook van overtuigd dat huidverbetering binnen de mogelijkheden ligt door gebruik te maken van microdermabrasie, dermapen, peelings, bindweefselmassage en tripolaire radiofrequentie en ultrasone geluidsgolven voor de duolift

Voor de meest intensieve, innovatieve en professionele schoonheidsbehandelingen en gezichtsbehandelingen kunt u in de schoonheidssalon van Skins Only terecht. Tijdens de huidtherapie en huidverbetering behandeling krijgt u tevens een vrijblijvend advies mee van uw schoonheidsspecialiste voor uw dagelijkse huidverzorging thuis, met de huidverzorgingsproducten welke speciaal geschikt zijn voor uw huidtype.

Wij zijn een officiële vertegenwoordiger van de Dermaquest, Lycogel en Babor producten lijn en kunt u deze Babor producten aanschaffen in onze schoonheidssalon of via onze webshop.

Het specialistische beroep van schoonheidsspecialiste vernieuwd zich constant en daarom streeft Marleen er naar om constant mee te gaan met de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van schoonheid, huidtherapie en huidverbetering.
Voor welke reden u ook onze schoonheidssalon bezoekt, u zult met de nodige kennis, ervaring en expertise behandeld worden en met een tevreden gevoel huiswaarts keren.

Wij zijn dan ook aangesloten bij de vakorganisatie voor schoonheidsspecialisten het ANBOS. Dit geeft garantie dat er bij schoonheidssalon Skins Only professioneel, vakkundig en steriel wordt gewerkt.

Graag ontvangt uw schoonheidsspecialiste Marleen de Niet u in haar schoonheidssalon Skins Only in Hellevoetsluis waar klantvriendelijkheid en kwaliteit de boventoon voeren.

Marleen de Niet

Deze blog werd geschreven door Marleen de Niet. Zij is een gepassioneerde huidspecialist die al meer dan 10 jaar ervaring heeft met meerdere facetten van huidverzorging, huidverbetering en huidverjonging. Met de tips en informatie die zij u geeft komt u zelf ook een stap dichter bij een mooie, stralende huid.