Tips voor een mooie zomerhuid

Tip 1: Anti-aging sun care

De perfectie van anti-aging en zonbescherming. Trekt snel in en verzorgd je huid.
BABOR Anti-Aging Sun Care = bescherming tegen celbeschadigingen + bescherming tegen huidveroudering + bescherming tegen licht.
En smeer vooral ook voldoende product. Er wordt vaak te weinig product gebruikt en niet vaak genoeg gesmeerd.

Tip 2: Blijf tussen 12:00 uur en 15:00 uur uit de zon

Tussen 12:00 uur en 15:00 uur is de zon op zijn felst en kun je het snelst verbranden. Loop daarom geen risico
en vermijd de zon op dit tijdstip. Ook in de schaduw kun je bruin worden, al gaat dat iets minder snel.

Tip 3: Drink voldoende water

Door voldoende water te drinken, vul je de vochtbalans in je lichaam weer aan. Als het warm is verlies je meer vocht door transpireren. Water is niet alleen goed voor je huid die uitdroogt van de zon, maar zorgt er ook voor dat je niet zo snel een zonnesteek oploopt. Eet ook voldoende fruit. Zo breng je jouw lichaam weer in harmonie.

Tip 4: Afkoelen met after sun

Na het zonnen kan de huid rood zijn van de zon en trekkerig aanvoelen. Een after sun lotion hydrateert, kalmeert en koelt de huid, waardoor je, je snel weer fijn voelt in je vel. Gebruik ook after sun wanneer je verbrandt bent. Door de huid wat vetter en soepel te houden, voorkom je veel ellende wanneer je gaat vervellen. Voor extra verkoeling kun je ook de afster sun in de koelkast bewaren.

Tip 5: Gebruik verfrissende Thermal Spray

Thermal Spray  voor gezicht en lichaam met 100% vocht uit zuiver thermaal water uit Aken.
Hij verfrist en kalmeert de huid, is rijk aan mineralen en sporenelementen en zonder alcohol.
Makkelijk voor in je strandtas om even een verfrissende spray te hebben die je huid meteen verzorgd en hydrateert. € 9,90

Marleen de Niet

Deze blog werd geschreven door Marleen de Niet. Zij is een gepassioneerde huidspecialist die al meer dan 10 jaar ervaring heeft met meerdere facetten van huidverzorging, huidverbetering en huidverjonging. Met de tips en informatie die zij u geeft komt u zelf ook een stap dichter bij een mooie, stralende huid.