Reken af met fijne lijntjes door de Ultrasound Duolift!

Ineens zie je het. Waar je huid voorheen altijd zo glad als een perzikhuidje was, zijn nu de eerste rimpeltjes en fijne lijntjes te zien. Kraaienpootjes bij je ogen bijvoorbeeld, en lijntjes bij je neus en lippen. Vreselijk vind je het niet, maar je ziet die lijntjes en rimpeltjes en andere oneffenheden toch liever verdwijnen. Tijd om je huid de boost te geven die zij verdient.

Huidveroudering begint al vroeg

Want helaas; vroeg of laat krijgen we er allemaal mee te maken. Het huidverouderingsproces begint al rond je vijfentwintigste. De celdeling wordt trager, en je huid gaat minder collageen en elastine aanmaken. Hierdoor wordt je huid dunner, kwetsbaarder en minder elastisch. Ook verschijnen de eerste fijne lijntjes en rimpeltjes. Daarnaast zijn er een aantal factoren die het verouderingsproces kunnen beïnvloeden: genetische aanleg, etnische afkomst, roken, zonlicht, stress en een ongezonde leefstijl bijvoorbeeld. Het is, met andere woorden, zo goed als onmogelijk om die rimpeltjes en fijne lijntjes tegen te gaan.

Goed beschermen en verzorgen

Huidcoach Marleen van Amen-de Niet van Huidinstituut Skins Only vertelt wel dat voorkomen altijd beter is dan genezen. ‘Je kunt het beste elke dag je huid beschermen door SPF te gebruiken. Als je dit structureel doet, zal je huid minder snel verouderen.’ Ook op tijd beginnen met huidverzorging vindt Marleen een goede zet. Door voor behandelingen te kiezen die goed bij de huid passen, kun je er zorg voor dragen dat de huid soepel en gehydrateerd blijft. Maar is er dan niets te doen wanneer je de fijne lijntjes in je gezicht al hebt zien opdoemen?

 Het goede nieuws!

Dat is lastig, maar het goede nieuws is: je kunt het verouderingsproces van je huid wél vertragen met de juiste anti-agingbehandeling. Marleen vertelt: ‘Een innovatieve behandeling is de Duolift met ultrasound. Deze huidbehandeling combineert kleurentherapie met geluidsgolven. De geluidsgolven oefenen akoestische druk op de huid uit en masseren daarmee de huid. Op die manier wordt de afvoer van afvalstoffen en de aanmaak van collageen gestimuleerd, zodat rimpelvorming afneemt. De verschillende kleuren vergroten dit resultaat.’

 

Algehele opkikker

Niet alleen de huid knapt enorm op van een behandeling met de Duolift met ultrasound, maar ook op psychisch vlak kan het een fijne boost geven. Natuurlijk is een gezichtsbehandeling een heerlijke manier om te ontspannen en te onthaasten, maar de verschillende kleuren brengen ook verschillende gevoelens teweeg. Zo heeft rood opwekkende kwaliteiten, en is blauw een erg rustgevende kleur. Met andere woorden, een behandeling is een algehele opkikker!

 

Andere toepassingen

De Duolift kan ook worden toegepast voor:

– de zeer gevoelige huid

– huidverzorging, hydratatie

– huidverbetering gemengde en vette huid

– acnebehandeling

– onzuiverheden en littekens

– minimalisering van roodheid

– rosacea verbeteren

 

In de juiste handen

Wil je ook huidveroudering en fijne lijntjes voor zijn? Dan ben je bij de huidspecialisten van Huidinstituut Skins Only in de juiste deskundige handen. Met de heerlijke, effectieve (huidverbeterende) behandelingen (zoals de Babor gezichtsbehandelingen) bezorgen zij jou ook weer een stralende en gezonde huid. Hier ben je trouwens óók aan het goede adres voor anti-aging treatments, zoals de ooglift waarbij er geen operatie aan te pas komt! De huidspecialisten van Skins Only werken met de producten van Babor. Neem een kijkje op de webshop en zie in één oogwenk welke producten jouw huid de ultieme beautyboost geven!

Marleen de Niet

Deze blog werd geschreven door Marleen de Niet. Zij is een gepassioneerde huidspecialist die al meer dan 10 jaar ervaring heeft met meerdere facetten van huidverzorging, huidverbetering en huidverjonging. Met de tips en informatie die zij u geeft komt u zelf ook een stap dichter bij een mooie, stralende huid.