Quanis Dermafiller, de filler zonder naalden.

Wat heeft je huid nodig om gezond, strak en gevuld te zijn…..Hyaluronzuur.

Hyaluronzuur in de Quanis Dermafiller

Dit Hyaluronzuur is een huideigen stof wat een sterk vochtbindend vermogen heeft. Hoe droger de huid hoe meer hyaluronzuur hij nodig heeft. Alleen heeft hyaluronzuur een vrij grote molecuulstructuur waardoor het moeilijk wordt opgenomen als het niet met een naald in de huid wordt gebracht.

Pijnloze Micronaaldjes

De dermafiller van Quanis heeft een onderscheidende manier gevonden om dit zonder inspuitingen voor elkaar te krijgen. Met de quanis dermafiller wordt er gebruik gemaakt van een patch waar micronaaldjes op zitten. Zo kan de hyaluronzuur afgegeven worden in de huid, waar het zijn werking kan doen.

Dus met andere woorden een filler met hyaluronzuur zonder naalden.

Geschikt voor verbetering en verjonging van de huid

Buiten dat een groot deel van de bekende nederlanders het gebruikt is het eigenlijk voor iedereen die resultaat wilt. Zowel mannen als vrouwen.

Je kunt de Quanis Dermafiller met name gebruiken onder de ogen, op de bovenlip, bij de neus/lippenplooi.

  • Kraaienpootjes.
  • Te dunne huid.
  • Droogtelijntjes
  • Donkere kringen bij een oudere huid als gevolg van huidverdunning
  • Donkere kringen door vermoeidheid, bij een jongere huid.

Resultaat met de Quanis Dermafiller

Met 1 behandeling bij Huidinstituut Skins Only heb je al een mooi resultaat maar het mooiste resultaat bereik je in kuurverband. Ongeveer 20 tot 30% heeft na de 1e keer meteen effect of reductie van fijne lijnen en plooien, 40-60% na de 2e keer en 70-100% na de 3e keer. In kuurverband adviseren wij 2X per week de eerste maand en daarna 1X in de week.

Samenstelling 

Deze Quanis Dermafiller bevat niet alleen hyaluronzuur, maar ook collageen en vitamine-C. Quanis Dermfiller bevat alleen natuurlijke stoffen en geen geur- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen of alcohol en is niet getest op dieren.

Resultaten na 1 keer gebruik van de Quanis Dermafiller

Prijzen

Aanbieding!

Behandeling in de salon 45 min. met werkstoffen voor het gezicht en LED licht behandeling €50,-
Extra bij een gezichtsbehandeling €35,-

Thuisbehandeling €39,90
Thuisbehandeling kuur van 8 behandelingen € 199,-

 

Marleen de Niet

Deze blog werd geschreven door Marleen de Niet. Zij is een gepassioneerde huidspecialist die al meer dan 10 jaar ervaring heeft met meerdere facetten van huidverzorging, huidverbetering en huidverjonging. Met de tips en informatie die zij u geeft komt u zelf ook een stap dichter bij een mooie, stralende huid.