Afgelopen weken hoor ik best vaak van mensen om mij heen (klanten, kennissen, familie en vrienden) hoe trots ze  op mij zijn met wat ik heb bereikt. Dat doet me echt zo goed om te horen. Vandaar even een persoonlijke blog…..

De juiste keuze

3,5 Jaar geleden startte ik mijn bedrijf op in de ergste tijd van de recessie en kreeg ik vaak meningen van andere mensen dat dat misschien wel eens niet zo slim was, zou je dat nou wel doen, er zitten er al zoveel in Hellevoetsluis enz. enz. Toch heeft me dat nooit weerhouden en heb ik geen moment getwijfeld of dit de juiste keuze was.

Personeel

Ik dacht nooit aan personeel te beginnen want tja het is toch iets persoonlijks zo’n behandeling en niemand werkt  hetzelfde als mij. Nu 3,5 jaar later heb ik Elisa aangenomen omdat het zo druk blijft dat ik het niet meer redt in mijn eentje. En als ik dezelfde kwaliteit wil blijven geven als bedrijf zijnde, moet ik mezelf blijven ontwikkelen en daar is tijd voor nodig en dat krijg ik alleen maar door samen te werken met iemand. En ik heb gelukkig Elisa die al werkzaam is bij een vakcollega die ook met Babor, Dermaquest en dezelfde apparatuur werkt.

Mijn Passie

Mijn werk is echt mijn passie en ben daar erg druk mee. Om een idee te geven waar dit uit bestaat naast de behandelingen geven; trainingen volgen, administratie, website maken en onderhouden, blogs, nieuwe ontwikkelingen bij houden, voor en na foto’s uitzoeken, met vakcollega’s je werk bespreken, beurs bezoeken……..Allemaal leuk om te doen maar ik moet steeds selectiever worden in waar ik nog naar toe ga ivm de tijd die het kost.

En toen kwam er een verbouwing

Nu is ook de verbouwing achter de rug  om meer ruimte te creëren. Drie behandelruimtes waarvan ik er 1 verhuur aan Lieke Laus zodat zij daar haar klanten kan ontvangen en behandelen en omdat ze echt een aanvulling is op Skins Only met personal coaching, massage, darmtherapie en orthomoleculair. En 2 behandelruimtes voor Elisa en mij.

Gelukkig heb ik een hele handige vader en vriend die hard hebben gewerkt achter de schermen om dit allemaal zo stil mogelijk te doen zodat mijn klanten er geen last van zouden hebben. 😉

Ik ben zo dankbaar dat ik dit heb kunnen bereiken in drie jaar tijd, want  het vertrouwen van jullie als klant is daarin zo belangrijk.

Dus bij deze van mij aan jullie BEDANKT……..

Liefs Marleen

PS. na alle drukte ga ik er wel even tussenuit van 9 t/m 18 mei ben ik met vakantie en beperkt bereikbaar Elisa zal wel aanwezig zijn.

 

 

Marleen de Niet

Deze blog werd geschreven door Marleen de Niet. Zij is een gepassioneerde huidspecialist die al meer dan 10 jaar ervaring heeft met meerdere facetten van huidverzorging, huidverbetering en huidverjonging. Met de tips en informatie die zij u geeft komt u zelf ook een stap dichter bij een mooie, stralende huid.