Ga voor huidverbetering met ampullen!

Soms heb je van die weken dat je geen zin hebt om tijd te steken in je huid. Je hebt al genoeg andere dingen aan je hoofd, waarom dan ook nog letten op je huidverzorging? Maar door die drukke periode heen, zie jij je huid veranderen. De kracht die je huid eerst had neemt langzaam af. Er blijft slechts een futloze en vermoeide huid over. Tot overmaat van ramp nemen de rimpels steeds meer toe. Het wordt tijd om de huidverzorging weer op te pakken!

Huidverbetering

Een gezonde huid begint in de cellen. Het is daarom belangrijk om de cellen de nodige voedende stoffen te geven. Wanneer je huid wel een extra duwtje kan gebruiken, geeft een ampul je weer snel nieuwe energie. Ampullen zijn kleine krachtbommetjes die specifieke huidproblemen aanpakken, maar ook de algehele huidconditie en huidveroudering. De ampullen zitten verpakt in een glazen flesje en gebruik je vaak één keer. Hierin zitten allerlei werkstoffen, die verschillende functies hebben.

Voordeel eenmalig gebruik

Omdat de ampullen bedoeld zijn voor eenmalig gebruik, gebruik je ze dus in één keer. De werkzame stoffen in producten zijn namelijk gevoelig voor invloeden van buitenaf. Wanneer je een pot gezichtscrème opent, wordt het telkens blootgesteld aan zuurstof, licht, water en bacteriën. Dit beïnvloedt de kwaliteit en de werking van het verzorgingsmiddel. Bij een ampul is hier geen sprake van, omdat het direct na openen wordt opgesmeerd. De ampul blijft hierdoor zo goed als nieuw en verliest geen kwaliteit.

Perfecte gloed

Voor je huid is het van belang de juiste ampul te gebruiken. Maar welke ampul is dat dan? Met de Precious Collection van Babor krijgt je vermoeide en doffe huid weer een boost. Deze kuur laat je krachteloze huid weer stralen en geeft een perfecte glow. Bovendien worden rimpels tegengegaan. De kuur is namelijk gericht op ‘slow aging’. Dit houdt in dat de cellen gevoed worden met energierijke stoffen die het huidverouderingsproces afremmen.

Precious Collection

De 7-daagse ampullenkuur van Babor bestaat uit drie stappen. Eerst wordt de huid behandeld met Rose Gold Energy. De actieve stoffen hierin bevorderen de vitaliteit en celvernieuwing. Zo neemt de huid de werkstoffen van de behandeling effectiever op. Vervolgens wordt de huid intens gehydrateerd en krijgt de huid weer meer volume met Gold Volume. Tot slot krijgt de huid nog een Platinum Lift. Rimpels worden zo minder diep en de huid ziet er weer strak en gladgestreken uit. Daarnaast beschermt het tegen oxidatieve stress en huidveroudering.

 

Een nieuwe glans

 

Jolanda (39) maakte gebruik van de ampullen van Babor: ‘Ook ik had last van een futloze huid. Wanneer ik in de spiegel keek, straalde ik echt vermoeidheid uit. Maar het kon mij eerst niet veel schelen. Ik focuste me liever op mijn werk dan dat ik voor mezelf ging zorgen. Het moment dat ik wist dat ik er iets aan moest gaan doen, was toen mijn baas er iets van zei. Hij zei namelijk dat het misschien tijd was om even mijn rust te pakken. Ik voelde me echter helemaal niet moe, maar aan de buitenkant had de drukte wel impact. Daarom ben ik de kuurvorm van ampullen gaan gebruiken. Al na de eerste behandeling zag ik resultaat. Mijn huid herstelde zich en kreeg weer een nieuwe glans. De kuur heeft dus echt zijn vruchten afgeworpen!’

 

Voor jou?

Wij, van Huidinstituut Skins Only, helpen jou graag bij het vinden van de juiste verzorgingsproducten. Wij maken hierbij ook gebruik van de ampullen en producten van Babor. Vaak zijn deze producten een aanvulling op onze gezichtsbehandelingen. Zowel de gezichtsbehandelingen als de verzorgingsproducten worden afgestemd op jouw type huid en  behoeftes. We zorgen er samen voor dat jij met een fijn gevoel en een mooie huid de salon verlaat!

 

 

Marleen de Niet

Deze blog werd geschreven door Marleen de Niet. Zij is een gepassioneerde huidspecialist die al meer dan 10 jaar ervaring heeft met meerdere facetten van huidverzorging, huidverbetering en huidverjonging. Met de tips en informatie die zij u geeft komt u zelf ook een stap dichter bij een mooie, stralende huid.