Maak kennis met de nieuwste trend op het gebied van huidverbetering: de Dermaroller.

Met je huid aan de rol!

Graag stel ik u voor: de dermaroller! Waar ik altijd al nieuwsgierig naar ben geweest blijkt een echt topproduct te zijn. En echt iedereen kan ermee aan de slag thuis ook u!

Wat is een dermaroller?

Dit is een klein rollertje met minuscule naaldjes. Deze rol je over de huid waardoor je microkanaaltjes creëert in de huidlagen om de aanmaak van collageen & elastine te stimuleren. Hierdoor vindt er een verhoogde opname van actieve werkstoffen plaats vindt en de gebruikte producten een nog beter resultaat leveren. Je zorgt op een milde manier voor celvernieuwing. Bij schoonheidssalon Skins Only in Hellevoetsluis wordt er gebruik gemaakt van de  MTS Roller™, deze maakt gebruik van 200 zeer fijne naaldjes van chirurgische kwaliteit.

Redenen om te gaan rollen:

 • Je huid wordt voller, steviger en sterker
 • Je huid wordt veerkrachtiger, beter van kleur en jeugdiger
 • Het is een huidvriendelijke behandeling omdat je je opperhuid niet beschadigt
 • Betere opname van actieve werkstoffen (+/- 80%) daardoor meer resultaat
 • De behandeling kan oneindig herhaald worden
 • Veilige behandeling, geen blijvende schade aan de huid
 • Kan op het hele gezicht, hals en lichaam worden gebruikt
 • Voor alle huidtypes geschikt, ook voor de dunne huid, oude huid en jonge huid (met uitzondering van eczeem, actieve acné of ontstekingen)
 • Geen bloed

 

Mijn filosofie is dat iedereen een reden heeft om te rollen 🙂

Als je regelmatig de dermaroller gebruikt in combinatie met hoogwaardige, actieve ingrediënten zoals petides en anti-oxidanten kun je verwachten dat je huid dikker, strakker en voller wordt met een stralende teint. En een vermindering van fijne lijntjes, littekens en pigmentvlekjes.

Ik heb in de salon een naslagwerk liggen die je kunt inkijken waar ook genoeg voorbeelden instaan van huidverbetering door de dermaroller.

Vaak hoor ik van mijn klanten dat ze het een beetje eng vinden en ikzelf had dat ook altijd. Daarom heb ik er ook een filmpje van gemaakt zodat je er een beeld van krijg hoe het in zijn werking gaat.

[youtube height=”250″ width=”300″]https://www.youtube.com/watch?v=SfaRTUaXNIo[/youtube]

Zelf aan de Rol met de dermaroller!

Maak kennis met de MTS Roller d.m.v. deze aanbieding!

Wat krijg je?

 • Thuiskit met een dermaroller incl. ontsmettings/reinigingsset
 • Bij uw huid passende reiniging
 • Bij uw huid passende werkstof
 • Gratis Behandeling in de salon waarbij de dermaroller gedemonstreerd wordt.
 • Op het totaal bedrag krijgt u 15% korting

 

RekenVoorbeeld

Dermaroller thuiskit € 101,50

Peptide reiniging € 37,30

Essential B5 hydrating serum € 71,60

Totaal € 210,40 met 15% korting voor € 178,84

 

 

Specificaties

Schoonheidssalon Skins Only in Hellevoetsluis werkt met de dermaroller van MTS. Deze bevat naaldjes van hoogwaardig chirurgisch staal met een lengte van 0.2mm of 0.3mm doorboren uw huid tot 250 keer per cm², pijnloos en zonder bloeden. Op deze manier kunt u de infiltratie van uw werkzame producten tot 1000 keer verhogen. De resultaten zijn dus veel vlugger merkbaar. Bovendien kan u mits correcte ontsmetting en hygiënische maatregelen de MTS Home Roller™ 8 tot 10 maanden gebruiken. De ontsmettingsproducten voor thuisgebruik worden geleverd bij de MTS Home Roller™.

De MTS Roller™, een uniek gepatenteerd CE goedgekeurd en ‘Type I’ FDA geregistreerd instrument dat ideaal is voor non-chirurgische en non-ablatieve behandelingen van verschillende huid condities.

 

 

 

Marleen de Niet

Deze blog werd geschreven door Marleen de Niet. Zij is een gepassioneerde huidspecialist die al meer dan 10 jaar ervaring heeft met meerdere facetten van huidverzorging, huidverbetering en huidverjonging. Met de tips en informatie die zij u geeft komt u zelf ook een stap dichter bij een mooie, stralende huid.