De tijd dat alleen vrouwen veel aandacht aan hun huid en huidverzorging besteden is definitief voorbij. Tegenwoordig doen ook veel mannen er alles aan om hun huid zo goed mogelijk te verzorgen en hoort hierbij ook een bezoek aan de schoonheidsspecialiste voor bijvoorbeeld een gezichtsverzorging.

Schoonheidssalon Skins Only heeft hiervoor ook speciale schoonheidsbehandelingen voor mannen samengesteld waarbij er met name wordt gelet op de huidverzorging mannen en huidverbetering. Een man wil er immers toch ook goed uit blijven zien?

Huidverzorging mannen

Een ander gevolg van deze ontwikkeling is dat er steeds meer huidverzorging producten voor mannen op de markt komen. Ook de huidverzorgingsproducten van Babor hebben hierop ingespeeld en zijn ook verkrijgbaar bij schoonheidssalon Skins Only in Hellevoetsluis. Ook leuk om eens kado te doen!

Uiteraard komen er ook mannen in aanmerking voor een huidtherapie bij onze schoonheidssalon maar deze mogelijkheden bespreken we graag persoonlijk met de mannen. Er zijn verschillende gezichtsbehandelingen mogelijk bij uw schoonheidsspecialiste Marleen maar hebben wij speciaal voor mannen een schoonheidsbehandeling samengesteld van een uur voor slechts € 50,-

Deze schoonheidsbehandeling voor mannen is als volgt samengesteld;

  • Reinigen van gezicht, hals en bovenkant borstkas
  • Indien nodig, stomen of doorbloedingmasker
  • Peeling voor huidverbetering
  • Gezichtsverzorging door onzuiverheden te verwijderen
  • Huidverzorging met een werkstof concentraat ampul
  • Ontspannen massage van gezicht, nek en schouders
  • Een masker voor de huidverbetering
  • Afsluitende algehele gezichtsverzorging verzorging

Alle producten die worden gebruikt komen uit de Babor huidverzorging productenlijn! Dus ook voor huidverzorging mannen kunt u terecht bij schoonheidssalon Skins Only in Hellevoetsluis, maar ook de schoonheidssalon voor Rockanje en Oostvoorne.

Marleen de Niet

Deze blog werd geschreven door Marleen de Niet. Zij is een gepassioneerde huidspecialist die al meer dan 10 jaar ervaring heeft met meerdere facetten van huidverzorging, huidverbetering en huidverjonging. Met de tips en informatie die zij u geeft komt u zelf ook een stap dichter bij een mooie, stralende huid.