Huidverbeterende make-up

Veel vrouwen gebruiken make-up om mooier te worden. Maar als je teveel of verkeerde make-up gebruikt sluit het je huid af en kan deze niet meer ademen en kunnen verstoppingen en irritaties ontstaan. Dus tijd voor huidverbeterende make-up….

Wie wil dat nou niet, een mooie foundation die je huid mooi egaal maakt, laat stralen, verzorgd, voedt, camoufleert, kalmeert, beschermd, hydrateert, gaat huidveroudering tegen, laat ademen en hersteld?

Lycogel is zo’n product

De lycogel is meer dan een foundation. Dit product egaliseert je huid door te camoufleren maar ook door je huid te herstellen en verzorgen. Deze huidverbeterende make up gaat dus veel verder dan alleen foundation. Dit is echt bij uitstek mijn favoriete product.

Voor de meest gevoelige huid geschikt en ook voor acné

De consument is zich tegenwoordig steeds meer bewust van wat ze wel of niet op hun huid aanbrengen. De huidverbeterende make-up van lycogel is een zeer verantwoorde keuze, zeker voor mensen die de gewone make-up producten niet kunnen verdragen.

Heeft u zo’n huid die geen make-up kan verdragen? Dan heeft u een dergelijk verhaal van een topproduct ongetwijfeld al vaker gehoord en bent u in het resultaat wellicht teleurgesteld in het verleden?

Wij durven iedere uitdaging aan en nodigen u graag uit om het product bij ons te komen testen!

De 10 redenen waarom u de huidverbeterende make-up van lycogel kunt gebruiken

 • Camoufleert roodheid en bevordert een snel herstel van de huid na een cosmetische behandeling
 • Het laat uw huid ademen
 • Het geeft uw huid meer weerstand en verstevigt de tere huid rond de ogen
 • Geschikt voor zelfs de meest gevoelige huidtypen
 • Omdat het werkelijk doet wat het beloofd
 • Geeft een natuurlijke dekking die de hele dag standhoudt
 • U voelt het uw huid verbeteren terwijl u er fantastisch uitziet
 • Resistent tegen water en wrijven
 • Beschermt tegen zonlicht met parabenenvrije SPF 30 (hoog)
 • LYCO-Complex™ bevat baanbrekende ingrediënten zoals peptiden en anti-oxidanten
 • Het voelt alsof je geen make up draagt

Hoe is de huidverbeterende make-up ontstaan

Veel make-up producten en foundations sluiten de huid af. Zelfs de exclusievere merken bieden lang niet altijd een echt ‘ademend’ product. Terwijl u wel graag een foundation gebruikt om uw gezicht bijvoorbeeld meer te laten stralen. Lycogel is in eerste instantie ontwikkeld als antwoord op de vraag van cosmetisch chirurgen die een camouflerend product nodig hadden dat direct na een ingreep kon worden aangebracht. Het moest dusdanig samengesteld zijn dat het niet het herstelproces zou tegenwerken. De huidverbeterende make up van lycogel is inmiddels na 5 jaar onderzoek zo geïnnoveerd dat de combinatie van Lycogel unieke Drievoudige Silica Gel technologie met LYCO-Complex™ uw huid verbeterd terwijl u er fantastisch uitziet.

Voor iedere huid is er een geschikte kleur. Je heb maar een klein beetje product nodig bij normaal gebruik. € 60,60

Laat je huid stralen!!

 

Marleen de Niet

Deze blog werd geschreven door Marleen de Niet. Zij is een gepassioneerde huidspecialist die al meer dan 10 jaar ervaring heeft met meerdere facetten van huidverzorging, huidverbetering en huidverjonging. Met de tips en informatie die zij u geeft komt u zelf ook een stap dichter bij een mooie, stralende huid.