Gezichtsbehandeling bij uw schoonheidsspecialiste voor huidverzorging en huidverbetering

Alle gezichtsbehandelingen vinden plaats op een moderne en comfortabele behandelstoel voor een complete ontspanning tijdens uw gezichtsbehandeling. Uw schoonheidsspecialiste werkt uitsluitend met de kwaliteit huidverzorgingsproducten van Babor.

Onze huid is ons grootste levende orgaan en staat constant onder invloeden zoals het weer, stress en onze hormoonhuishouding. Onze huid bepaalt mede ons uiterlijk en wanneer je er goed uitziet bepaalt dit weer je algehele gemoedstoestand.

Een bezoek aan uw schoonheidsspecialiste behoeft zeker geen overbodige luxe te zijn daar uw huidverzorging belangrijk is om er goed uit te blijven zien. Uw schoonheidsspecialiste gebruikt tijdens uw gezichtsbehandeling huidverzorgingsproducten welke specifiek op uw type huid worden afgestemd en hebben uitsluitend huidverbetering als doelstelling.

Voor of tijdens uw gezichtsbehandeling kan het zijn dat uw schoonheidsspecialiste u attent maakt op een huidverbeterende gezichtsbehandeling waardoor langdurige verbetering kan worden bereikt. Een overzicht hiervan treft u hier aan Huidverbetering.

 

Schoonheidssalon Skins Only heeft o.a. twee aantrekkelijke gezichtsbehandelingen voor u samengesteld;

  • Een basis gezichtsbehandeling van circa 60 minuten voor slechts €50,-. Tijdens deze uitgebreide gezichtsverzorging is er speciale aandacht voor de huiverzorging en huidverbetering welke worden bereikt met de huidverzorgingsproducten van Babor.
  • Een luxe gezichtsbehandeling van circa 75 minuten voor slechts €65,-. De uitgebreide gezichtsverzorging zoals hiervoor omschreven wordt uitgebreid met een heerlijke en ontspannen massage van het gezicht, nek en schouders.

Een complete omschrijving van deze gezichtsbehandelingen vindt u hier bij Tarieven.

Uiteraard kunnen de mannen deze gezichtsbehandelingen ook boeken en gebruiken wij huidverzorgingsproducten welke specifiek geschikt zijn voor de mannenhuid.

Wij hopen u te mogen verwelkomen in de schoonheidssalon van Skins Ony in Hellevoetsluis.

 

 

Marleen de Niet

Deze blog werd geschreven door Marleen de Niet. Zij is een gepassioneerde huidspecialist die al meer dan 10 jaar ervaring heeft met meerdere facetten van huidverzorging, huidverbetering en huidverjonging. Met de tips en informatie die zij u geeft komt u zelf ook een stap dichter bij een mooie, stralende huid.