Huidverbetering Hellevoetsluis

Skins Only praktijk voor huidverbetering Hellevoetsluis

Je huid verzorgen is belangrijk maar soms kom je op dat punt dat je merkt dat er meer nodig is dan alleen een crème smeren. Je merkt b.v. dat je huid onrustig is of steeds droger, je ziet ineens meer rimpeltjes en lijntjes. Maar ook als je preventief wilt werken heb je meer dan een crème alleen nodig.

Huidverbetering bereik je door de huid te stimuleren en te prikkelen zodat hij zelf aan de slag gaat.

Huidverbetering Hellevoetsluis werkt op de diepere huidlagen

De huid bestaat uit een opperhuid (dermis, deze zien we allemaal), de lederhuid (epidermis) en de onderhuid (subcutis).En de opperhuid (dermis) bestaat uit weer 5 lagen.

 

 

 

 

 

Het verschil tussen huidverzorging en huidverbetering

Bij huidverzorging wordt alleen de bovenste, dode cellen laag van de opperhuid behandeld (stratum corneum of hoornlaag). Je maakt je bovenste huidlaag schoon en je gebruikt een dag- en een nachtcrème. Door het gebruik van deze producten zwellen de dode huidcellen op of ze worden week gemaakt waardoor de huid lekker zacht en soepel aanvoelt.

Bij huidverbetering worden de diepere lagen van de opperhuid (stratum basale of basaalcellenlaag) behandeld om de aanmaak van nieuwe cellen te stimuleren. Dit heb je nodig om sneller een gezonde en stralende huid te krijgen. Dit kun je doen door intensieve behandelingen zoals o.a. de DERMAPENBEHANDELINGEN DERMAPEELINGS, RADIOFREQUENTIEBEHANDELINGEN of BINDWEEFSELMASSAGE. Maar vooral ook door intensieve werkstoffen thuis te gebruiken.

Huidverbetering Hellevoetsluis

Deze behandelingen stimuleren de onderste huidlaag van je opperhuid en zelfs je bovenste laag van je lederhuid zodat er nieuwe cellen worden gevormd. Door dit proces worden werkstoffen beter opgenomen. Als je je huid dan de juiste werkstoffen geeft die ook tot die lagen komen om daar een prikkel of voeding te geven blijven je nieuw aangemaakte cellen langer gezond en zal je huid sneller gaan stralen. Huidproblemen worden sneller opgelost en je kunt zelfs huidverjonging verwachten bij Skins Only voor huidverbetering Hellevoetsluis.

Huidverjongend werken

Door in de diepere huidlagen te werken kun je zelfs de huidveroudering die zichtbaar is aan het huidoppervlak verminderen doordat je nieuwe celaanmaak gaat stimuleren. Maar je kunt ook preventief tegen huidveroudering werken. Vanaf je 25ste levensjaar is het belangrijk om al meer met je huid te gaan doen want vanaf dan neemt je collageenaanmaak af.

Ook nieuwsgierig wat Skins Only voor jou kan betekenen? Kijk eens bij onze behandelingen of maak een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.

Skins Only de plek voor huidverbetering Hellevoetsluis.