Gezond afvallen is voor velen een uitdaging. Géén gewicht verliezen is nog een grotere uitdaging en een groter risico voor onze gezondheid als er sprake is van overgewicht en/of gezondheidsklachten. Laat de gezondheidscoach van Skins Only u helpen uw gezonde gewicht te behalen en behouden.

Hier ligt een programma voor u dat meer is dan een zogenaamd dieet om af te vallen.

Als u besluit echt voor uw eigen lichaam en vitaliteit te kiezen, zal deze beslissing u levenslang plezier en inzicht geven in hoe u eet en beweegt!

We zijn gewend geraakt aan een bepaald leef-, en denkpatroon. Meestal heeft ons dit in de situatie gebracht waarin we ons nu bevinden. Dit kan voor iedereen iets anders betekenen. De één heeft te maken met overgewicht, de ander heeft vetopslag op de verkeerde plaatsen en is hier niet blij mee. We kunnen te maken hebben met vitaliteitsklachten zoals vermoeidheid en weinig energie of gewoon niet lekker in ons vel zitten.

Hele goede redenen om hier iets aan te doen.

Maar hoe? En is dit blijvend of is het weer één van de vele beslissingen die me uiteindelijk brengt tot waar ik nu ben en hoe ik me nu voel? Of misschien nog minder? Het bekende ” jojo-effect” komt velen frustrerend bekend voor!

Eenvoudig, doeltreffend en gezond!

U hoeft niet op zoek naar wat wel en niet mag. De voedingslijst biedt keuze genoeg. Deze voedingslijst is eenvoudig, duidelijk en uitgekiend samengesteld met alle voedingssgroepen erop. De lijst is zeer eenvoudig te hanteren in elke leef-en gezinssituatie en helpt u afvallen zonder lijnen.

EIWITTEN

Eiwitten zijn belangrijk voor onze voeding. Ze leveren veel bouwstenen voor ons lichaam en zijn tevens een belangrijke bron van voeding. In de eiwitlijst vindt u een ruime keuze aan voedingsporties.

VETTEN

De dierlijke vetten, welke hoofdzakelijk in vlees-en zuivelproducten voorkomen, leveren veel verzadigde vetten. Deze verzadigde vetten hebben we niet zo hard nodig. Ze worden opgeslagen in ons lichaam en hebben tegenwoordig meer nadelen dan voordelen, omdat we er gauw teveel van gebruiken. Vandaar dat we in ons programma kiezen voor vetarme vlees- en zuivelproducten. Vis bevat onverzadigde vetten en mag in een breed scala gekozen worden.

KOOLHYDRATEN

Graan, groenten en fruit zijn bronnen van goede koolhydraten Deze bronnen van voeding zijn één van de belangrijkste energieleveranciers voor ons lichaam.

Heeft u besloten om nu eindelijk eens die overtollige kilo’s kwijt te raken en gezonder te gaan leven?

Bedenk dan het volgende : met een streng dieet raak je heus wel kilo’s kwijt, maar ze komen net zo snel weer terug. Bovendien werken veel diëten alleen op gewicht, waardoor u een tekort aan voedingsstoffen kunt krijgen en zich dus niet bepaald fitter gaat voelen. Voedingsdeskundige Coby Bouwkamp heeft een lifestyleprogramma ontwikkeld dat specifiek gericht is op het herstel van de lichaamsbalans en de optimalisering van de verbranding, zodat u niet alleen uw lichaamsgewicht beheerst, maar ook uw vitaliteit.

Als je je stofwisseling niet herstelt maar alleen maar dieet dan blijf je niet stabiel, het vitaliteitsprogramma zorgt ervoor dat ook de stofwisseling zich herstelt!

Na de “zuivering” ga je over op duurzame stabiliteit. Gedurende deze periode leert u stapsgewijs de voedingslijst uit te breiden. Hetgeen u over uzelf geleerd heeft in de afgelopen periode zal de basis zijn voor een stevig fundament in de toekomst, waarbij u uiteindelijk weer alles mag eten!En is dus afvallen zonder lijnen.

Omdat je weet hoe je eet hoef je niet meer in je oude gewoontes terug te vallen!

Tijdens het intake gesprek wordt er geluisterd naar de klant zijn behoeften en klachten. Zo kan er een plan opgemaakt worden om die behoefte in te vullen.

Er wordt op de persoonlijke afspraak een “total body scan” gemaakt waarbij niet alleen het gewicht maar ook vetmassa, spiermassa, botmassa, visceraal vet ( rond de organen), metabolische leeftijd, vocht in de cellen wordt gemeten.

Daarnaast krijg je dagelijks een begeleiding via mail aan de hand van een lijst wat je moet invullen, wat je eet, wanneer je alles eet, hoeveel stappen, je verbranding ( ketose ), water, zo krijg je iedere dag tips die je de volgende dag kan toepassen. Op die manier krijg je een persoonlijke dagelijkse motivatie die je helpt om sneller je doel te bereiken.

De persoonlijke begeleiding maakt het programma net zo uniek! Dat is wat de meeste mensen nodig hebben om door te zetten!

Wij helpen u aan een gezond gewicht door afvallen zonder lijnen in Hellevoetsluis en regio Rockanje en Oostvoorne.